fbq

Rakkaus roihuaa kulisseissa – tiesitkö nämä tosielämän Emmerdale-parit?

Emmerdalessa on seurattu monta rakkaussuhdetta ja vispilänkauppaa on virinnyt myös sarjassa työskentelevien välille.

MTV3:lla nähtävän suositun brittiläisen draamasarjan yksi käyttövoimista on tunteista suurin eli rakkaus. Emmerdalessa on nähty niin intohimoa, rakastavaisten riitoja, suhdesoppia, häitä, vauvoja kuin syrjähyppyjäkin. Kuvauksissa on syntynyt myös tosielämän rakkaussuhteita.

Rakkautta ensi silmäyksellä 

Paha poika Cain Dingleä Emmerdalessa tulkitseva Jeff Hordley, 54, löysi elämänsä rakkauden jo ennen suosikkisarjan näyttelijäkaartiin liittymistä. Jeff Hordley ja Zoe Henry, 50, tapasivat toisensa opiskeluaikana. Nyt jo 30 vuotta jatkunut parisuhde oli Jeffin mukaan rakkautta ensi silmäyksellä.

Jeff Hordleylla ja Zoe Henryllä on pitkä yhteinen historia.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tapasimme teatterikoulussa vuonna 1994. Näin Zoen ja tiesin, että hän on tyttö minulle, Jeff Hordley kertoo salamarakkaudestaan Mirrorin jutussa.

Jeff Hordley aloitti Emmerdalessa vuonna 2000 ja Rhona Goskirkiä sarjassa esittävä Zoe Henry pian hänen jälkeensä 2001. Pari meni naimisiin vuonna 2003 ja heillä on kaksi lasta.

Sivurooli johti suhteeseen

Emmerdalen Priya Kotechan (entinen Sharma) roolista tunnettu Fiona Wade, 45, jätti hetki sitten Emmerdale-pestinsä näyteltyään sarjassa yli vuosikymmenen. Hän kertoo saaneensa vaikeaan päätökseensä tukea aviomieheltään näyttelijä-käsikirjoittajalla Simon Cottonilta, 46.

Fiona Wade ja Simon Cotton astelivat avioon vuonna 2019.

– Kunnioitan hänen mielipidettään – kaikessa. Hän ei horjunut kertaakaan tukiessaan minun päätöstäni lähteä Emmerdalesta, Fiona kehui Hello!-lehdelle.

Vuonna 2019 avioituneet Fiona Wade ja Simon Cotton tutustuivat vuonna 2017 Emmerdalen kuvauksissa, kun Simonilla oli sarjassa pieni sivurooli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sutinaa myös hahmojen välillä

Emmerdale-saippuasarjassa pisimpään esiintynyt näyttelijä, Eric Pollardia esittävä Chris Chittell, 75, on hänkin saanut osansa Emmerdale-lemmestä.

Chris Chittellin ja Brenda Walkeria tulkitsevan Lesley Dunlopin, 68, romanssi sai alkunsa vuonna 2008, kun Lesley aloitti työskentelyn sarjassa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2016. Chrisin ja Lesleyn roolihahmoilla Ericillä ja Brendalla oli lyhyt suhde myös Emmerdalessa vuonna 2012.

Lesley Dunlop ja Chris Chittell ihastuivat työpaikalla.

– Joillekin ihmisille yhdessä työskentely oli painajainen, mutta me rakastamme sitä. Emme kuitenkaan puhu Emmerdalesta kotona, Chris Chittell tunnustaa Metro-lehden jutussa.

Lempi leimahti kahviautomaatilla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vanessaa Emmerdalessa esittävä Michelle Hardwick, 48, löysi hänkin rakkauden suosikkidraaman kulisseista. Michelle ja hänen tuottajavaimonsa Kate Brooks tapasivat toisensa Emmerdalen kuvauksissa, kahviautomaatilla.

– Se on ainoa aika, kun me ikinä näemme toisiamme töissä, Michelle Hardwick paljastaa toisessa Mirrorin artikkelissa.

Kate Brooksilla ja Michelle Hardwickilla on yhdessä kaksi lasta.

Michelle Hardwick ei ole mukana tällä hetkellä MTV3:lla pyörivissä Emmerdalen jaksoissa, koska hän oli niitä purkitettaessa äitiyslomalla. Vuonna 2019 avioituneilla Michellellä ja Katella on kaksi lasta, jotka ovat saaneet alkunsa saman lahjoittajan spermasta.

Kauhusta pitävä kaksikko

Emmerdalen Paddyn roolista tuttu Dominic Brunt, 53, tapasi Joanne Mitchellin, 52, opiskeluaikana teatterikoulussa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo parikymmentä vuotta.

Dominic Brunt ja Joanne Mitchell tapasivat opiskeluaikoina.

Vuodesta 1997 Paddyä esittänyt Dominic Brunt sai Emmerdaleen seuraa tosielämän rakkaastaan, kun Joanne Mitchell teki pienen sivuroolin sarjassa vuonna 2003. Joannen viimeisin ja tunnetuin hahmo Emmerdalessa on Sandra Flaherty, Liv Dinglen äiti, joka yritti juonia tyttärensä rahat itselleen.

Dominicilla ja Joannella on kaksi lasta. He järjestävät yhdessä myös Leedsissä pidettävää kauhuelokuvien festivaalia.

Eroon päätynyt Emmerdale-pari 

Yksi Emmerdalen tunnetuimmista pariskunnista lienee kohuissakin mukana ollut ex-pari Charley Webb, 36, ja Matthew Wolfenden, 43. Rooleistaan Debbie Dinglenä ja David Metcalfena muistetut näyttelijät tapasivat toisensa Emmerdalen kuvauksissa, kun Matthew aloitti sarjassa vuonna 2006. Heidän suhteensa oli jo kertaalleen tauolla, mutta vuonna 2018 vietettiin yllätyshäitä.

Charley Webb ja Matthew Wolfenden ilmoittivat erostaan marraskuussa 2023.

Charleyllä ja Matthew'llä on yhdessä kolme lasta. Charley Webb lähti Emmerdalesta ensin äitiyslomalle ja lopulta kokonaan vuonna 2021. Matthew Wolfenden esiintyy vielä suosikkisarjan Suomessa pyörivissä jaksoissa. Tämä Emmerdale-lempi ei kuitenkaan kestänyt, sillä pariskunta pani lusikat jakoon vuoden 2023 lopulla.

Korona-ajan kuhertelua

Emmerdalessa Moira Dingleä esittävä Natalie J. Robb, 49, seurusteli jonkin aikaa Liam Cavanaghia näyttelevän Jonny McPhersonin, 42, kanssa. Pari löi hynttyyt yhteen korona-aikaan vuonna 2020, ja Jonny muutti veneestään Natalien luokse. He erosivat vuonna 2021.

Natalie J. Robbilla ja Jonny McPhersonilla oli romanssi korona-aikaan.

– Valitettavasti se oli korona-aikaa, mikä lisäsi paineita. Hän muutti luokseni ensimmäisen lockdownin aikana ja se oli vain liian intensiivistä liian pian. Jos et ole tottunut sellaiseen, niin kuin minä en ollut hetkeen, niin aika nopeasti huomasimme, että me sovimme paremmin ystäviksi, Natalie J. Robb kertoi suhteesta The Sun -lehdelle.

Tuoreen vauvan vanhemmat

Emmerdalessa aiemmin Amy Wyattin hahmoa vuosina 2010–2013 näytellyt Chelsea Halfpenny, 32, löysi rakkauden kollegastaan James Baxterista, 33. Kaksikko ei ollut kuitenkaan sarjassa yhtä aikaa, sillä James Baxter esitti Emmerdalessa Jake Dolandia vuosina 2008–2009.

Chelsea Halfpenny ja James Baxter ovat kumpikin entisiä Emmerdale-tähtiä.

Chelsean ja Jamesin ensikohtaaminen näytelmätyöpajassa teini-ikäisenä jäi lähtemättömästi Chelsean mieleen. Deittailemaan pariskunta pääsi vasta paljon myöhemmin vuonna 2018. Kihlat vaihdettiin vuonna 2021. Sittemmin heidän rakkautensa on täydentynyt vuonna 2023 syntyneellä pienokaisella.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa