fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Charity saa shokkiuutisia – hakee tukea ex-rakkaaltaan Cainiltä

Ensi viikolla Emmerdalessa yllättävä uutinen saa Charityn kääntymään Cainin puoleen, Bernice ja Nicola ajautuvat sotajalalle ja Chas tunnustaa rakastaneensa Aliä enemmän kuin Paddyä.

Charity järkyttyy yllättävästä puhelusta: Charityn raiskannut Mark Bails on kuollut vankilassa. Charity ei hiisku asiasta Mackenzielle. Mackenzie ihmettelee Charityn käytöstä ja pelkää, että tämä on saanut vihiä vauvasta. 

Charity nappaa Calebin auton ja lähtee Cainin kanssa hautausmaalle katsomaan Mark Bailsin hautaa. Vanha tuska nousee pintaan, ja Charity sylkee haudalle. Myöhemmin Charity kertoo Ryanille tämän isän kuolemasta. Juttutuokio Charityn kanssa antaa Cainille paljon ajattelemisen aihetta. Cain päättää sopia välinsä Calebin kanssa.

Marshall kertoo Arthurille tunteistaan. Arthurin gay-aiheinen puhe koulussa perutaan, koska yksi vanhempi on vastustanut sitä. Laurel arvaa, että se on Marshallin homokammoinen isä Colin.

Noah saa suuren summan rahaa Charityltä. Hän kertoo Amelialle, että rahat voisivat olla Estherille. Noah ja Amelia menevät ensitreffeille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Paddy kysyy Chasiltä, miksi tämä lakkasi rakastamasta häntä. Paddy johdattelee Chasin tunnustamaan, että hän rakasti Alia enemmän kuin Paddyä. Chas murtuu tajutessaan, mitä se tarkoittaa heidän suhteensa kannalta.

Matti Rönkä paljastaa, miten television uutisankkurit vaatetetaan - miehillä kiellettyjä värejä

Kim pyytää anteeksi Lydialta. Lydia palaa töihin, mutta ei aio olla enää Kimin ystävä. Will järkyttyy kuullessaan, että Samkin saa työpaikkansa takaisin. Kim ja Caleb solmivat bisneskumppanuuden.

Bernice ja Bob havittelevat majataloa itselleen, mutta Nicola ja Jimmykin tekevät siitä tarjouksen Ericille. Bernice on raivoissaan. Lopulta Bernicen ja Nicolan taistelu majatalosta kärjistyy haisevaksi.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa