fbq

Emmerdale-kaunotar jättää sarjan – aviomies löytyi tuotannosta

Emmerdalessa jätetään jäähyväiset taas yhdelle pidetylle hahmolle.

Päivittäisdraama Emmerdalessa pitkään mukana ollut Fiona Wade jättää suosikkisarjan. Fiona Wade esitti sarjassa Priya Kotechaa (omaa sukua Sharma) yli vuosikymmenen ajan. Hänen viimeinen jaksonsa nähdään MTV3:lla torstaina 28. maaliskuuta.

– Olen aina ollut kunnianhimoinen ja tykkään astua ulos mukavuusalueeltani, vaikka se olisi kauhistuttavaa. Pelko on ok. Se, mitä teet, on se mikä lasketaan. Minä uskon, että sinun pitää voida katsoa taaksepäin ja tietää, että olet elänyt täysillä, Fiona Wade sanoi Hello!-lehden haastattelussa.

Priyan mukana sarjasta lähtee myös hahmon tytär Amba, jota esittää Ava Jayasinghe. Amban isä sarjassa on David Metcalfe (Matthew Wolfenden).

Helmi-Leena Nummela haluaa palata nopeasti äitiysvapaalta töihin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
David oli jonkin aikaa Priyan kumppani Emmerdalessa.

Aviomies tuki päätöksessä 

Fiona Wade on Emmerdalen jälkeen esiintynyt 2:22 A Ghost Story -nimisessä näytelmässä. Tv-roolitkin kiinnostavat.

– Menneisyydessä olisin sanonut, että päivittäisdraama ei olisi tullut kysymykseen kohdallani etnisyyteni vuoksi. Mutta nyt tekisin sitä mielelläni. Nyt kaikki on niin monipuolista, se on mahtavaa, Fiona kertoi Hello!-lehden jutussa.

Fiona sai tukea lopettamispäätökseensä aviomieheltään näyttelijä-käsikirjoittajalla Simon Cottonilta. Pariskunta tutustui vuonna 2017 Emmerdalen kuvauksissa, kun Simonilla oli sarjassa pieni sivurooli.

– Kunnioitan hänen mielipidettään – kaikessa. Hän ei horjunut kertaakaan tukiessaan minun päätöstäni lähteä Emmerdalesta, Fiona kehui lehdelle.

Kolmiodraama: Terhin ja Samin yhteiselo alkaa takkuisesti: "En pelasta tätä enää millään"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Työtilaisuus aiheuttaa toraa ystävysten välille.

Dramaa ennen lähtöä 

Priyan hahmo on kokenut sarjassa monta värikästä käännettä, kuten kauhunhetket sarjamurhaaja Meenan kynsissä.

– Priyalla on ollut muutamia hurjia juonikuvioita, ja hän on ollut fantastinen hahmo esittää. Oli hyvin surullista kuvata viimeiset kohtaukset, Fiona totesi.

Hahmon poistuminen on kirjoitettu juonenkäänteenä, jossa Priyalle tarjoutuu mahtava uusi työtilaisuus Lontoossa. Työtarjous aiheutti riidan Priyan ja Leylan välille, sillä paikkaa tarjottiin ensin Leylalle, joka mietti kuitenkin liian pitkään.

Fiona näytteli Emmerdalessa 2011–2023 yhteensä 1131 jakson verran.

– On harvinaista, että näyttelijälle tarjotaan näin paljon aikaa todella kehittää hahmoaan ja tehdä siitä omansa, Fiona kiitteli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Emmerdalessa Priyan roolihahmon isä Rishi Sharma (Bhasker Patel) on intialainen. Fionan sukujuuret ovat kuitenkin muualla, sillä hänen äitinsä tuli Isoon-Britanniaan Filippiineiltä 1970-luvulla. Isä puolestaan on britti.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa