fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Priya kokee kauhun hetkiä – tuli aktivoi Meena-trauman

Ensi viikolla Emmerdalessa Priya joutuu paniikkiin ja elää traumaattisen muiston uudelleen, Amy ei halua Cainiä Kylen lähelle ja Mary menee treffeille.

Kylen syytettä käsitellään oikeudessa. Cain tuskailee ja kittaa kaljaa. Amy kieltää Cainilta Kylen tapaamisen, koska tuomari vaati niin, muuten riskinä on huostaanotto. 

Cain pyytää anteeksi Amyltä ja Mattyltä. Cain saakin tavata Kylen salaa, ja he puhuvat tapahtuneesta. Cainiä suututtaa, kun muu suku tuntuu ottaneen Calebin avosylin vastaan. Caleb menee Cainin luo soittamaan suutaan, ja Cain on hyökätä Calebin kimppuun. Amy näkee tilanteen ja sanoo, ettei anna Kylen enää tavata Cainiä. Amy päättää hakea huoltajuutta kokonaan itselleen.

Chas huomaa oluen vanhentuneen, ja Mandy keksii, että sukulaiset voivat juoda sen. Kostea pubi-ilta sujuu mukavasti, mutta Paddy tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Vinny yrittää myöhemmin saada Paddyn puhumaan tunteistaan.

Dawn odottaa turhaan anteeksipyyntöä Gabbyltä. Gabbyn mielestä anteeksipyydettävää ei ole, koska hän puhui totta. Kim läksyttää Gabbyä. Kimillä on syntymäpäivä, ja hän toivoo, että Caleb sijoittaisi hänen hevosbisnekseensä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Emmerdale-fanit vaativat sarjan vihatuimman hahmon paluuta – näin näyttelijä kommentoi

Jacob pääsee sairaalasta ja on viileä ja välttelevä äitiään kohtaan. Leyla ja Priya järjestävät tärkeän tapahtuman asiakkailleen, mutta koristeena oleva huntu syttyy palamaan kesken kaiken. Priya joutuu paniikkiin ja pakenee paikalta, koska traumaattiset muistot tulipalosta ja Meenasta aktivoituvat. Manpreet ymmärtää, mikä Priyaa vaivaa. 

Leyla saa houkuttelevan työtarjouksen, joka vaatisi muuttoa Lontooseen. Myöhemmin Priya paljastaa saaneensa saman työtarjouksen. Priya ja Leyla ajautuvat riitaan, ja Leyla kokee olonsa petetyksi. 

Karhususi menee treffeille, ja Marykin innostuu luomaan profiilin deittisovellukseen. Mary valmistautuu huolella sokkotreffeille. Hän odottaa säpinää ja pettyy, kun Joy-niminen nainen ilmaantuukin tapaamiseen hikisenä ja mutaisena.

Marlon on huolissaan, että kipinä hänen ja Rhonan välillä on hävinnyt ja kysyy neuvoa Karhusudelta. Kun Marlon ottaa asian puheeksi Rhonan kanssa, pelko osoittautuukin turhaksi.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa