fbq

Emmerdale-fanit vaativat sarjan vihatuimman hahmon paluuta – näin näyttelijä kommentoi

Osa Emmerdalen brittiläisistä katsojista tahtoo hirmutekojensa vuoksi vankilaan teljetyn murhaaja Meenan takaisin sarjaan.

Näyttelijä Paige Sandhun esittämä Meena Jutla kylvi kauhua Emmerdalessa, ja lopulta hahmo tuomittiin lukuisista rikoksista. 

Suomessa Meena poistui ruudusta kesällä 2023. Nyt fanit vaativat Entertainment Daily -lehden mukaan, että sarjamurhaaja palaisi sarjaan takaisin. Isossa-Britanniassa Emmerdalessa ollaan noin vuoden verran edellä Suomen esitysvauhdista.

Meenan uhreihin sarjassa lukeutuivat Andrea, Ben sekä Liamin tytär Leanna. Nuorempana Meena listi myös ystävänsä Nadinen. Lisäksi Meena yritti ottaa hengiltä oman siskonsa Manpreetin.

Meena piti myös useampaa kyläläistä panttivankina. Lopulta Meenan kutoma pahuuden ja valheiden verkko alkoi rakoilla, ja hän päätyi tuomiolle teoistaan. Manipuloiva sarjamurhaaja teki oikeudenkäynnistäänkin sirkusta ja sai istuttavakseen lopulta peräti 75 vuoden kakun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Cameron Diaz katosi julkisuudesta 10 vuotta sitten – tekee nyt paluun

Meena katosi ruudusta, kun hänen pitkä vankilatuomionsa alkoi.

Fanit ideoivat vankilapakoa

Kukaan Emmerdale-sarjan fiktiivisistä hahmoista ei varmasti toivo murhaavan Meenan paluuta. Osaa faneista tuntuu kuitenkin kutkuttavan Meenan sarjaan tuoma jännitys, kaaos ja dramatiikka.

Ainakin ajatuksen tasolla Meena on sarjassa yhä jollain tasolla läsnä. Nimittäin ensi viikolla esitettävässä Emmerdalen jaksossa Priya joutuu tilanteeseen, joka aktivoi hänessä Meenaan liittyvän traumaattiseen muiston.

Entertainment Daily -lehdessä kerrotaan, että sarjan fanit toivovat sosiaalisessa mediassa esimerkiksi, että Meena pakenisi vankilasta. Toinen ehdottaa, että Meena ottaisi panttivankeja Villapakkaan.

Yksi fani toivoo sarjamurhaajan palaavan kylään kokonaiseksi viikoksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minä todella tarvitsen vielä viikon Meenaa. Täydellinen tilanne olisi, että vankilasta ilmoitettaisiin Manpreetille, että Meena on karannut ja kaikkien kyläläisten pitäisi pysyä sisätiloissa.

Emmerdalen juonipaljastukset: Chloen paluu saa Mackenzien panikoimaan – Sarah aavistaa totuuden

Manpreet huokaisi helpotuksesta, kun Meena-sisko joutui viimein telkien taa.

Onko paluuta luvassa?

Britanniassa arvuuteltiin jo aiemmin, palaako Meena sarjaan Emmerdalen 50-vuotisjuhlajaksoon. Juhlajakso nähtiin Suomessa syyskaudella ilman superpahistaan.

– Minulta on kysytty tästä paljon ja se on ihanaa. Olen rehellisesti sanoen yllättynyt, että ihmiset muistavat minut, koska siitä on ikuisuus, kun olin mukana sarjassa, Paige Sandhu kommentoi aihetta Digital Spyn haastattelussa.

Paige Sandhu näytteli Emmerdalessa Meenaa vuosina 2020–2022 yhteensä 210 jakson verran.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Rakastin näytellä häntä, ja rakastin työskennellä Emmerdalessa, mutta minusta tuntuu, että tämä tarina sai päätöksensä, Paige tuumaa spekulaatioihin paluusta.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa