fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Alin tapon tunnustanut Kyle otetaan huostaan

Ensi viikolla Emmerdalessa Jacob taistelee hengestään sairaalassa, Kyle joutuu hyvästelemään perheensä ja Chloen paluu hämmentää Mackenzietä.

Sairaalassa olevan Jacobin tila huononee, ja hän joutuu operaatioon. David on raivoissaan Leylalle. eikä halua antaa tämän nähdä Jacobia. Jacob kertoo puukotuksesta, mutta muuntelee totuutta. Leylalle ei heru anteeksiantoa Davidilta ja Jacobilta. Davidin puodille ilmaantuu salaperäinen ostaja, joka onkin läheinen.

April järjestää pienet bileet ja tahtoo, että Arthur kutsuu sinne myös Marshallin. Marshall tekee Arthurille kiusaa. Myöhemmin Arthurin puolesta suuttunut April lyö Marshallia. Aprilin tempaukset aiheuttavat Rhonan ja Naomin välille uuden riidan, joka yltyy käsirysyksi. Rhona raivostuu, kun Marlon ei ole hänen puolellaan.

Kylen tunnustuksen vuoksi Moira, Amy, Mackenzie ja Matty joutuvat kaikki poliisikuulusteluun. Heidän versionsa tapahtumista herättävät kuulustelijassa epäilyksiä. Muut epäilevät pysyykö Matty tarinassaan, kun poliisi jatkaa hiillostamistaan. Uutiset kiirivät myös Cainille, jota kuulustellaan vankilassa. Kyle yrittää korjata asioita ja vakuuttaa taas poliisiasemalla syyllisyyttään. Perhe on murtunut, kun Kyle passitetaan lastenkotiin, että hänen tunnustuksensa todenperäisyys saadaan tutkittua.

Arvi Lind paljasti uutisankkureiden levottomat läpät kulissien takana

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Dawn lopettaa työnsä, ja päätös johtaa katkeraan riitaan Kimin kanssa. Dawn ilahtuu, kun Rhona toivottaa hänet tervetulleeksi eläinlääkäriasemalle ja tarjoaa myös mahdollisuutta opiskeluun.

Raskaana oleva Chloe joutuu sairaalaan verenvuodon vuoksi, ja Sarah, Charity ja Mackenzie tulevat katsomaan häntä. Mackenzie kuulee Chloen vaikeuksista ja yrittää vakuuttaa, että tulee tukemaan Chloea ja vauvaa. Chloen paluu tuottaa Mackenzielle kuitenkin päänvaivaa.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa