fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Mackenzien vauvasalaisuus vie Sarahin sairaalaan

Ensi viikon Emmerdalessa Mackenzie tahtoo paljastaa totuuden Charitylle, Paddy ja Mandy päätyvät läheisiin tunnelmiin ja Marcus mottaa Gregiä naamaan.

Charity puhuu rehellisyydestä ja tunteidensa syvyydestä Mackenzielle. Charity ryhtyy suunnittelemaan häitään Sarahin ja Chloen tuella. Mackenzie yrittää olla mukana, mutta syyllisyys painaa.

Mackenzie kertoo Chloelle, että aikoo paljastaa vauvaan liittyvän salaisuuden Charitylle. Chloe anelee, että Mackenzie ei puhuisi. Sarah kuulee keskustelun ja keksii totuuden. Juuri kun Mackenzie ja Chloe aikovat kertoa Charitylle, Sarahille tulee hengenahdistusta ja hänet pitää viedä sairaalaan. Charity pelkää, että lääkärillä on huonoja uutisia. Selviää, että Sarahilla olikin vain paniikkikohtaus. Sarah haukkuu Mackenzien ja Chloen pystyyn. 

Gregin ahdistelututkinta Ethanin työpaikalla etenee tahmeasti. Naomi keksii suunnitelman ja suostuttelee Naten syötiksi. Greg lähestyy baarissa Natea, joka teeskentelee olevansa homo. Greg tajuaa kuitenkin pian sen olevan huijausta. Marcus lyö Gregiä. Ethan raivostuu, koska tempaus asettaa hänen uransa vaakalaudalle. Ethan alkaa pohtia suhteensa tilaa.

Karhususi vie Paddyn tuplatreffeille Villapakkaan. Paddy on kauhuissaan, koska ei koe vielä olevansa valmis deittailuun. Chasiä kyllästyttää Paddyn kontrolloiva käytös. Mandy tahtoo piristää Paddyä ja päätyy muhinoimaan Paddyn kanssa. Chas tenttaa Mandyä, kun löytää tämän kotoaan. Mandyllä on selitettävää myös Rhonalle ja Marlonille, kun huomataan, että Paddyä ei löydy mistään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kirjolla-sarjan Topi Borg kertoo seurustelutoiveistaan tv:ssä: "Haluan epätoivoisesti..."

Samson kuulee Esther-vauvan Noahilta saamista rahoista ja kiinnostuu. Hän pyytää Amelialta anteeksi aiempaa käytöstään.

Bernice panee hihat heilumaan majatalon kanssa, mutta hänen värivalintansa huolettavat Bobia. Kaksoset Cathy ja Heath viettävät 16-vuotissyntymäpäiviään. Brenda kertoo Bobille Cathyn e-pillereistä, ja Bob pitää juhlissa Cathyä nolostuttavan puheenvuoron.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa