fbq
Topi Borg

Kirjolla-sarjan Topi Borg kertoo seurustelutoiveistaan tv:ssä: "Haluan epätoivoisesti..."

Kirjolla-sarjan myötä suursuosioon noussut Topi täytttää kuluvan vuoden aikana 30 vuotta. Hän avaa seurustelutoiveitaan sarjan erikoisjaksossa.

Kirjolla -sarjan Julius, Kiri, Markus ja Topi kertovat kuulumisiaan Mitä heille kuuluu nyt? -erikoisjaksossa. Sarjan ensimmäisestä kaudesta on kulunut jo tovi aikaa, ja paljon on ehtinyt tapahtua. Topi Borg nousi sarjan myötä suureen suosioon suomalaisten keskuudessa.

Jakso on katsottavissa Yle Areenassa. Jakso saa ensiesityksensä TV1-kanavalla 4. huhtikuuta.

Topi iloitsee ensimmäisen vakituisen työpaikan saamista. Pian hän täyttää myös 30 vuotta.

– Olen saavuttanut paljon asioita ennen keski-iän kriisiä, Topi kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Syntymäpäiväjuhlilleen Topi aikoo kutsua lähisukua sekä kaksi ystävää.

– Uusia, jotka sain tänä vuonna. He ovat katsoneet paljon elokuvia kuten minä. On ihanaa viimein puhua samaa kieltä heidän kanssaan, Topi kertoo sisarelleen Sointu Borgille.

– Kahden ystävän saaminen, ja että voidaan vähintään kerran kuukaudessa nähdä toisemme, on ollut valtava muutos siihen, kuinka olin vuosia putkeen yksin asunnossani ja katsoin vain elokuvia, Topi analysoi kameroille.

Hänen mukaansa hyvien puolien lisäksi, uusien ystävien myötä on tullut yksi ilkeä sivuvaikutuskin.

– Nyt, kun olen ypöyksin asunnossani katsomassa elokuvia, minä olen yksinäisempi! Minä haluan käydä heidän luonaan mahdollisimman usein, Topi kertoo.

Topi Borg täräyttää omat tv-sarjasuosituksensa – tässä on hänen top 7 -listansa

Topi ja Sointu esiintyivät Kirjolla -sarjan ensimmäisellä kaudella.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Topin mukaan yksinäisyyttä ei voi tuntea, ennen kuin elämässä on muita ihmisiä.

– Kun olen täyttänyt 30 vuotta, haluan epätoivoisesti tyttöystävän. Sitten aivot sanoo, että toi ei tee susta onnellista, Topi pohtii.

– Kolmekymppisenä oleminen on pelkkä numero. Minä tiedän tämän päässäni, mutta siitä huolimatta kuvittelen, että ehkä elämäni muuttuu. Ehkä mielentilani muuttuu. Ei tule varmaan muuttumaan, hän jatkaa.

Topi kertoo eläneensä onnellisen elämän, ja aikoo tästäkin eteenpäin elää onnellista elämää. Sointu ehdottaa Topille ulkomaan matkaa syntymäpäivien kunniaksi. Topi haluaisi Madridiin, jossa sijaitsee suuri maalaustaidemuseo. Topi matkusti ensimmäistä kertaa yksin Tallinnaan viime vuoden puolella, ja kertoo mieluummin matkustavansa yhdessä kuin yksinään.

Kirjolla – mitä heille kuuluu nyt? Yle Areenassa ja TV1-kanavalla torstaina 4.4.

Seuraa meitä somessa