fbq
Levyraati Topi Borg

Katsojat vaativat Topi Borgia Levyraadin vakiojäseneksi: "Suoria totuuksia ja analysointia"

Katsojat kiittelivät vieraillutta tuomaria erityisesti hänen sanavalmiudestaan.

MTV3:n Levyraadin ensimmäinen kausi päättyi 9. maaliskuuta, mutta katsojilla on jo uusi tuomarisuosikki seuraavalle kaudelle: Topi Borg (Kirjolla), yrittäjä ja mediapersoona Sointu Borgin veli.

– Topi vakiojäseneksi! Silloin minäkin jaksaisin katsoa Levyraatia, Eeva kirjoittaa MTV3:n Facebook-sivuilla.

– Hyvä Topi, ei samaa tylsää arvostelua kuin vakiraatilaiset! Reiska kehuu.

Ryan Gosling sai viiltävää kuittia Oscar-gaalassa – vatsalihasten aitous kyseenalaistettiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Sisarukset Sointu ja Topi Borg vierailivat Levyraadin ensimmäisen kauden päätösjaksossa.

– Topi Borg loisti jälleen täysin omana itsenään, en muista viihdyttävämpää henkilöä viihdeohjelmissa olleen. Kohtelias ja tyylikäs kaveri, parasta omalaatuisuutta ja sanavalmiutta, Kari hehkuttaa.

– Kiitos MTV ja Levyraati toki biiseistäkin, jotka rikastuttavat omaa kuuntelutarjontaa, mutta erityisesti vieraista. Tuota Topi Borgia jaksaisi kuunnella vaikka kuinka. Niin suoria totuuksia ja analysointia. On hän huikea, Anttijussi kehuu X-palvelussa.

Esimerkiksi EVE:n kappaleelle Liekki Topi antoi yhdeksän pistettä.

– On aina jotenkin ihanaa tavata keskivertoa parempi Bruce Springsteen -matkija, niin kuin voi sanoa, Topi perusteli valintaansa.

Vähiten pisteitä (3) Topi antoi Blind Channelille kappaleesta Where’s The Exit.

Topi Borg tuli tunnetuksi Kirjolla-sarjasta (TV2), jossa seurattiin autismiin kirjoon kuuluvia ihmisiä. Sarja palkittiin Kultainen Venla -gaalassa vuoden seurantarealityna.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Suhteellisen hyvä melodia ja rakenne. Mulle tuli mieleen masennus, masennus, kiljuminen pyyhkii lapsuuden trauman. Hyvä puoli oli se, että kitarat hiljentyivät välissä, siinä on hiljaisuutta, Topi aloitti.

– Mutta sitten kovempaa, kovempaa, kovempaa. Hän ei uskaltanut olla hiljainen. Hevimetallibiisit, jotka uskaltavat olla hiljaisia pitkän osuuden, ovat niin harvinaisia ihanuuksia. Tämä ei valitettavasti ollut sellainen.

– Noh, ei huolta äijä. Sinulla on paremmat äänihuulet kuin minulla. Minä saan hikan hetkessä, kun kiljun, minulla on herkkä pallea, Topi päätti arvionsa.

Topi Borg ojentaa Sointu-siskoaan Levyraadissa: "Onko sinun itkettävä jokaisessa ohjelmassa?"

– Huikeeta analyysiä häneltä irtosi. Hän onnistui selkeästi keskittymään kuulemansa, Topin arvosteluja kehuttiin Threadsissa.

Seuraa meitä somessa