fbq
The Voice of Finland Elizabeth Krause ja Natalie Hussi

Tämä kappale on liikaa The Voice of Finlandin kaksintaisteluparille – murtuvat itkuun kesken laulun

The Voice of Finlandissa toisiaan vastaan kisaavat Elizabeth Krause ja Natalie Hussi alkavat kumpikin itkeä kilpailukappaleensa lopussa.

Viime viikolla alkanut kaksintaisteluvaihe jatkuu The Voice of Finlandissa. Sunnuntain 10. maaliskuuta jaksossa Maija Vilkkumaan joukkueesta vastakkain kamppailevat Elizabeth Krause ja Natalie Hussi, jotka esittävät Haloo Helsinki! -yhtyeen herkän Piilotan mun kyyneleet.

Jo harjoitusvaiheessa kappaleen tunnelataus iskee kumpaankin kaksikon jäseneen.

– Pääsee sanomaan niitä juttuja, joita ei normaalisti ehkä sanoisi. Pystyy antamaan kaiken itsestään. Se on todella vapauttavaa, Natalie analysoi.

Kaksintaistelussa sekä Elizabeth että Natalie samaistuvat niin voimakkaasti, että kumpikin alkaa itkeä kappaleen ”rakastan sua ikuisesti” -lopetuksessa, ja äänet uhkaavat särkyä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Siitä tietää, että on annettu kaikkensa, kun laulajat itsekin liikuttuvat, juontaja Heikki Paasonen hehkuttaa.

– Kyllä liikuttuu valmentajakin, voi hyvä luoja! Te otitte toisistanne tuen, katsoitte toisianne ja saitte kroppaanne sen tunteen, että musiikki on yhteistyötä, Maija Vilkkumaa kommentoi suorituksen jälkeen.

Yön kappale saa TVOF-valmentajan liikuttumaan: "Tunsin Olli Lindholmin..."

Myös muut tähtivalmentajat yhtyvät ylistykseen.

– Mikään ei ole niin rohkeaa ja voimakasta, kun olla haavoittuvainen ja auki. Tämä oli tosi ihana juttu, että pääsin näkemään teidät, Sanni iloitsee.

The Voice of Finland Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin.

Seuraa meitä somessa