fbq

Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

Suosikkinäyttelijän sopimattomasta käytöksestä on tehty rikosilmoitus Inarin poliisille.

Näyttelijä Mikko Leppilampi, 45, on tähdittänyt suosittua Ivalo-tv-sarjaa Esko Kangasniemen roolissa jo viiden vuoden ajan.

Video: Seiskan erikoistoimittaja kertoo mitä Leppilammen tapauksesta tiedetään

Sarjan neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat juuri päättyneet Ivalossa mutta Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan varsin mollivoittoisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskan tietojen mukaan Inarin poliisille on tehty rikosilmoitus Mikko Leppilammesta. Tapaus on varsin tuore, vain muutaman viikon takainen.

Seiskan tietojen mukaan rikosilmoituksen on tehnyt naispuolinen yksityishenkilö, ja rikosnimikkeenä on seksuaalinen ahdistelu.

Mikko Leppilammesta on tehty rikosilmoitus seksuaalisesta ahdistelusta. Tapauksen tutkinta on Inarin poliisilla. Mikko ei kiistänyt Seiskan saamia tietoja millään tavalla.

Ahdisteli uhrin työpaikalla

Seiskan saamien tietojen mukaan rikosilmoitusta edelsi asiakaspalvelutehtävä, jonka yhteydessä Mikko Leppilampi olisi väitetysti toiminut asiattomasti.

Seiskan saamien tietojen mukaan rikosnimikkeenä on seksuaalinen ahdistelu, joka on siis tapahtunut naisen työpaikalla. Tapahtumapaikkana on Inari, mutta epäilty rikos olisi tapahtunut Leppilammen vapaa-aikana, Ivalo-kuvausten ulkopuolella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska tavoitti Mikko Leppilammen. Hän ei kiistänyt Seiskan tietoja.

Lue lisää tuoreimmasta Seiskasta!