fbq

Emmerdale-näyttelijä katoaa ruudusta – sai vauvan sarjan tuottajan kanssa

Emmerdalessa Vanessa Woodfieldiä esittävä Michelle Hardwick sai vauvan ja jäi sarjasta äitiyslomalle.

MTV3:lla pyörivässä Emmerdale-päivittäisdraamasarjassa jätetään toviksi jäähyväiset Vanessa Woodfieldiä tulkitsevalle Michelle Hardwickille. Michelle, 46, synnytti tyttövauvan 15. marraskuuta 2022 kertoo Daily Mail.

Työ kutsuu Vanessaa

Emmerdalen jaksoissa ollaan Suomessa runsaan vuoden jäljessä Britannian esitysrytmistä. Vanessan jäähyväiset kylän väelle nähdään Suomessa ensi tiistaina 16. tammikuuta. Jaksossa selviää myös, mikä on Vanessan ja Suzyn suhteen tilanne.

Michelle Hardwick ei ole fanien iloksi pysyvästi jättämässä Emmerdalea. Hänen roolihahmonsa poissaolo on hoidettu juonenkäänteissä niin, että Vanessa suuntaa kiinnostavan työtilaisuuden perässä Kanadaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Käärmeet piinasivat Utö-sarjan kuvauksia – Pihla Viitala paljastaa: "Se on aika hardcore-paikka"

Vanessa hyvästelee, muttei pysyvästi.

Rakkaus roihahti Emmerdalessa

Bettyksi kutsuttu perheen tuorein tulokas on nyt 47-vuotiaan Michelle Hardwickin toinen lapsi. Vuonna 2020 syntyneen Teddy-pojan lisäksi Michellen perheeseen kuuluu tuottajavaimo Kate Brooks, joka työskentelee myös Emmerdale-sarjassa. Vuonna 2019 avioitunut pariskunta tapasi toisensa Emmerdalen kuvauksissa, kahviautomaatilla.

– Se on ainoa aika, kun me ikinä näemme toisiamme töissä, Michelle sanoo Mirrorin jutussa.

Pariskunta on kertonut, että Bettyllä on sama biologinen isä kuin Teddyllä, sillä lapset saivat alkunsa saman lahjoittajan spermalla.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin. Vanessan jäähyväisjakso nähdään 16.1. kello 18.30.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa