fbq
Luottomies. (2016)

Hittisarjasta- ja elokuvasta tuttu talo tuli myyntiin – pyyntihinta yli 600 000 euroa

Luottomiehestä tutun omakotitalon voi ostaa itselleen 659 000 eurolla. Talo sijaitsee Helsingin Torpparinmäessä.

Luottomies: All In -elokuvasta (2024), sekä Luottomies-sarjasta tutun Tommin (Antti Luusuaniemi) ja Harrietin (Maria Ylipää) omakotitalo on tullut myyntiin Etuovi.com -palvelussa. Asian vahvistaa Katsolle kiinteistönvälittäjä Antti Kivelä.

– Yhteydenottoja on tullut. Ihmiset ovat soitelleet ja huomanneet sitten, että se on Luottomiehessä käytetty talo, Kivelä kertoo.

Elokuvassa Luottomies: All in Tommi (Antti Luusuaniemi) ja Harriet yrittivät myydä omakotitaloaan. Nyt se on myynnissä oikeasti.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Luottomies: All in -elokuvasta tuttu keittiö.

Myynnissä oleva omakotitalo sijaitsee Torpparinmäessä, Helsingissä. Vuonna 2012 rakennetun talon pyyntihinta on 659 000 euroa, ja neliöitä on yhteensä 148/166. 

Olohuoneessa on runsaasti tilaa.

Kaksikerroksiseen taloon sisältyy muun muassa neljä makuuhuonetta, sauna ja keittiö.

Luottomies-sarjasta tuttu sauna.

Luottomies on kolme kautta sisältävä komediasarja (Yle Areena), joka kertoo kahdesta naapuruksesta, Juhiksesta (Kari Ketonen) ja Tommista (Antti Luusuaniemi), jotka päätyvät usein kiusallisiin tilanteisiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sarjasta julkaistiin helmikuussa 2024 elokuva, joka on saanut toukokuuhun mennessä 307 634 katsojaa, ja tuottanut yli 4,2 miljoonan euron lipputulot.

Lähde: Suomen elokuvasäätiö

Seuraa meitä somessa