fbq
Race Across The World Suomi; S1; kilpailjat; ryhmäkuva; key art, Jutta ja Juha Larm, Juha ja Jalo Itkonen, Meeri Koutaniemi, Meiju Niskala, Michele Murphy Kaulanen, Jasmin Isomäki, Niko Saarinen, Outi Mykkänen, Ibrahim Manza, Abdirahman Keinaan, ernest lawson

Yksi pari joutui keskeyttämään Race Across the Worldin terveyssyistä

Race Across the World Suomessa koettiin dramaattinen käänne.

Lauantain 6.4. jaksossa Race Across the World Suomessa kilpailijat kiirehtivät kilpaa viinitilalle Portugalin pohjoisosassa. Muut kilpailijat intoilivat sijoituksistaan saatuaan selville, etteivät he pudonneet kisasta tällä etapilla. 

Lopulta he huomasivat, että Meeri Koutaniemi ja Meiju Niskala puuttuivat. Heille toimitettiin kirje, jossa he saivat kuulla dramaattisen uutisen.

– Meerin ja Meijun kisa on päättynyt koronaan sairastumisen takia, Jutta Larm luki viestin ääneen.

– Ei luulisi, että korona enää iskisi, mutta vielä se vainoaa, Juha Itkonen ihmetteli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Meeri kertoi uskovansa, että asiat menivät niin kuin niiden piti, mutta toisaalta hän on myös huono häviämään.

– Mä olin lähtenyt voittamaan. Ja sitten, kun tällainen asia pysäyttää, niin onhan se jollain tavalla isku päin kasvoja, että hitto, mä otin itsestään selvyytenä sen, että mä saisin olla tällä matkalla pidempään, hän harmitteli.

Meeri ja Meiju ehtivät matkan aikana kuitenkin myös pitää hauskaa. He vierailivat Meerin ystävän luona Sevillassa, jossa he kävivät juhlimassa. 

Aiemmin kisasta ovat tippuneet Ibrahim Manza ja Abdirahman Keinaan.

Race Across the World Suomi MTV3:lla ja MTV Katsomossa lauantaisin.

Seuraa meitä somessa