fbq

The White Lotus -näyttelijä teki paljastuksen tulevasta kaudesta: "Leikkii mielenkiintoisella dynamiikalla"

Hittisarjan tapahtumat sijoittuvat kolmannella kaudella Thaimaahan.

Näyttelijä Carrie Coon, 43, teki paljastuksen tulevasta The White Lotus -kaudesta, kertoo IndieWire.

Näyttelijä paljasti, että kuolema tulisi olemaan keskeinen teema sarjan kolmannella kaudella. Myös kahdella aiemmalla kaudella kuolema ja murha ovat olleet läsnä.

– Mielestäni hän (Mike Runner) leikkii mielenkiintoisella dynamiikalla. Uskon, että hän jatkaisi sitä (sarjaa), jos he antaisivat jatkaa. Uskon, että hän haluaisi kasvattaa sitä, kansainvälistyä ja koota yhteen entistä oudompia ihmisryhmiä – se on hänen intohimonsa, Carrie kertoo sarjan käsikirjoittaja Runnerista Varietyn podcastissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mielestäni on tärkeää, että tässä maailmassa ihmiset törmäävät toisiinsa tällä tavalla. Hän tietenkin luo satiirisen kuvan rikkaista valkoisista ihmisitä, ja hän tekee sen hyvin. Hän todellakin puhuttelee mielenkiintoisella tavalla ihmisiä, jotka tarvitsevat puhuttelua. Hänellä oli kausi rahasta, toinen seksistä ja tämä on hänen kautensa kuolemasta, näyttelijä paljastaa.

Carrie Coon on kiinnitetty The White Lotuksen kolmannelle kaudelle.

Carrie Coon on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka teki läpimurtoroolinsa teatterilavoilla näytelmässä Kuka pelkää Virginia Woolfia? (2010). Sittemmin hän on näytellyt muun muassa sarjoissa The Gilded Age ja The Leftovers sekä elokuvissa Ghostbuster: Afterlife ja Gone Girl. Hän on ollut Emmy-ehdokkaana vuonna 2017 roolisuorituksestaan Fargo-sarjassa.

The White Lotuksen kaksi ensimmäistä kautta HBO Max -palvelussa.

Seuraa meitä somessa