fbq

Jenni Kokander jakoi nerokkaan vappuvinkkinsä! Kokeilisitko itse?

Jenni Kokander on keksinyt nokkelan tavan säästää luontoa ja rahaa vappuna.

Vappu on Suomessa suosittu juhlapäivä, ja moni rentoutuukin toukokuun ensimmäisenä päivänä brunssin tai piknikin äärelle perheen tai ystävien kesken. Kun vapunvieton budjettia tarkkailee, voi se suurissa juhlaporukoissa nousta yllättävällekin tasolle.

Katso videolta Seiskan simatesti:

Skumppien, simojen, nakkien ja lihapullien lisäksi ostoslistalle lisätään esimerkiksi serpentiinit ja ilmapallot, joista jälkimmäisten hinnat poukkoilevat herkästi jopa kymmenissä euroissa.

Foliopalloja kaupataan juhlakaupoissa, mutta vapun aikaan myös esimerkiksi ruokakaupoissa, toreilla ja verkossa. Esimerkiksi Citymarketissa foliopallojen hinnat nousevat 19,99 euroon kappaleelta, joten suuremmassa perheessä palloista saa jo maksaa melko tuntuvan hinnan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näyttelijä Jenni Kokander paljastaa Instagram-tilillään keksineensä käyttöön oivallisen keinon säästää edes yhdessä vappukulussa, nimittäin vappupalloissa. Jenni esittelee säästöniksinsä videolla, jolla puhaltelee lukuisia foliopalloja pillin avulla täyteen.

- Mua aina ilkutaan kun säästän kaiken. Mites nyt suu pannaan, hän kirjoittaa videonsa saatesanoihin.

Rahan lisäksi myös luontoa säästävää vinkkiä käyttämällä ilmapallot eivät leijaile heliumpallojen tavoin, mutta näyttävät silti täysin uudenveroisilta. Lopputuloksena Jenni esitetelee lukuisia katosta ripustettuja palloja, joiden tuottamat säästöt ovat nopealla laskutoimituksella yli sadan euron luokkaa.

Vappuniksiä kiitellään myös Jennin Instagram-julkaisun kommmenttikentässä. Eritoten taloudellinen puoli kerää kiitosta, mutta myös luonnonystävät kehuvat nokkelaa kierrätyskeinoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Aivan mahtavaa uudelleenkäyttöä! hihkuu eräs kommentoija.

- Viisas nainen, taidat olla oikea Martta! kehuu toinenkin Instagramin käyttäjä Jennin kekseliäisyyttä.

Jennin nokkela kierrätys- ja säästövinkki kerää kehuja.