fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Masentunut Paddy katoaa ase mukanaan – aikoo jättää lopulliset jäähyväiset

Ensi viikolla Emmerdalessa Paddy päätyy äärimmäiseen ratkaisuun, Amy kosii Mattyä ja Amyn suunnitelma omia Kylen huoltajuus raivostuttaa Moiraa.

Paddy puhuu läheistensä kanssa ja yrittää hyvittää tekojaan. Sitten Paddy katoaa jälleen, ja Karhususi löytää järkyttävän jäähyväiskirjeen. Marlon ja Chas etsivät kuumeisesti Paddyä ehtiäkseen ajoissa tämän luokse. Viimein Paddy löytyy niityltä pulttipistooli käsissään. Paddy itkee ja Marlon itkee, kun Marlon yrittää puhua ystävälleen järkeä ja lopulta onnistuu siinä. Myöhemmin Liam jututtaa masentunutta Paddyä.

Naomi auttaa Alexia työhakemuksen kanssa ja heillä synkkaa. Naomi ja Alex menevät treffeille. Charles ei ilahdu siitä, sillä hän arvelee, että Alex ei ole sopivaa seuraa Naomille. Naomi kutsuu Alexin, Charlesin ja Manpreetin yhteiselle aterialle.

Kylen asianajaja kertoo, että Alin kuolemaa pidetään todennäköisesti onnettomuutena. Perhe iloitsee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Amy vaatii Matty valitsemaan, onko hän Amyn vai Cainin puolella Kylen huoltajuuskiistassa. Amy kosii Mattyä yllättäen, koska ajattelee siitä olevan hyötyä. Moira ilahtuu kihloista, mutta raivostuu, kun Matty kertoo, että Amy tahtoo Kylen huoltajuuden kokonaan itselleen. Cainkin hirmustuu, eikä aio luopua ilman taistelua.

Mary menee treffeille Faye-nimisen naisen kanssa ja tapaaminen sujuu mukavissa merkeissä.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa