fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Nicky ja Gabby päätyvät läheisiin tunnelmiin

Ensi viikolla Emmerdalessa Gabbyllä ja Nickyllä on sutinaa, hurjistunut Wendy epäilee Bobia pettämisestä, ja Leyla ällistyttää Jain suudelmalla.

Wendy on kuullut Bernicen muhinoinnista ja luulee tämän vehdanneen Bobin kanssa. Wendy raivoaa Bobille ja heittää jääkylmää vettä Bobin niskaan. Bernice on ihmeissään syytöksistä. Wendy muuttaa majataloon, eikä Bernice ole mielissään.

Gabby käy yhä kuumana Nickyyn saa Dawnin neuvosta idean. Gabby yrittää lähestyä Nickyä erottamalla tämän hetkeksi lastenhoitajan tehtävistään. Nicky hämmentyy ensin Gabbyn puheista, mutta myöhemmin he suutelevat ja päätyvät vähäpukeisina sohvalle.

Vauvan hoito on kallista, ja Sam varastaa kaupasta tarvikkeita Esterille. Eric näkee Samin puuhat, lähtee ajamaan Samiä takaa, kaatuu ja lyö pahannäköisesti päänsä. Sam pelkää vankilatuomiota. David yrittää saada Ericin luopumaan poliisijutusta.

Jai koettaa saada Jacobin sopimaan riitansa kuivilla oloa yrittävän Leylan kanssa. Jai epäilee Suzyn aikeita, ja Leyla yrittää hieroa sopua kaksikon välille. Leyla ymmärtää Jain ystävällisyyden väärin ja suutelee Jaita. Laurel näkee tilanteen ja raivostuu. Jai sanoo Leylalle, ettei voi enää tukea tätä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Caleb ja Will jäävät kiinni Kimille valehtelemisesta. Will alkaa luottaa Calebiin enemmän.

Noahia ärsyttää, kun Samson ottaa vastuuta Estherin hoidossa. Amelia pettyy, kun hänen yrityksensä löytää yhteys Samsonin kanssa tehdään tyhjäksi. Noah antaa Samsonille lisää rahaa, että tämä pysyisi erossa Ameliasta ja Estheristä.

Paddy palaa viimein retkeltään, ja kylän väki yllättyy.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa