fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Ethan kosii – Marcus on ehtinyt pettää

Ensi viikon Emmerdalessa Ethan esittää suuren kysymyksen, Naomi saa tarpeekseen Natesta ja Bernicen petikaveri herää kuolleista.

Marcus näkee Ethanin nousevan vieraaseen autoon ja alkaa epäillä Ethania pettämisestä. Ethan järjestää Marcusille romanttisen illallisen, joka muuttuu riidaksi. Myöhemmin Ethan kosii Marcusta, jonka petikumppani pelmahtaakin pian paikalle. Murtunut ja raivostunut Ethan heittää Marcuksen kamat pihalle. Sinkuiksi päätyneet Ethan ja Nate tarttuvat tuoppiin.

Chas ja Mandy törmäävät myyntiedustaja Markiin, joka lupaa viedä heidät Paddyn luokse. Paddy on kuitenkin jo muualla, soittaa kotiin ja pyytää, että hänet jätettäisiin rauhaan. Marlon arvaa, että Paddy tarvitsee aikaa ajatella.

April kertoo, miksi hän väärensi koronatestejä ja Marlon tajuaa, kuinka paljon stressiä tytär on kantanut hänen voinnistaan.

Bobin ja Bernicen majatalon avajaisten järjestelyssä moni asia menee pieleen, eikä Cathyn raivoaminen auta asiaa. Cathy tuhoaa myös vahingossa Marlonin tuoman kakun. Bernice päätyy petiin esiintyjäksi palkatun Timin kanssa. Avajaispäivänä Bob löytää tiedottoman Timin ja luulee tämän olevan kuollut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vinny viettää Livin syntymäpäivää yksin ja nostaa maljan edesmenneelle vaimolleen, joka olisi täyttänyt 21 vuotta.

Samson jatkaa kiilautumista Noahin ja Amelian väliin. Samson päätyy hoitamaan Esther-vauvaa, ja se harmittaa Noahia.

Gabbyn ja Nickyn välillä kipinöi, kun Gabby pyytää Nickyä auttamaan mekkonsa vetoketjun kanssa. Nickyyn ihastunut Gabby on mielissään.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin. Perjantain 26.4. jakso nähdään poikkeuksellisesti jo kello 17.30.

Seuraa meitä somessa