fbq
20240125, Helsinki. Salatut elämät 25 vuotta.

Vuosia sitten poistunut hahmo palaa Salatut elämät -sarjaan

Salkkareihin saadaan takaisin vanha tuttu.

Salatut elämät -sarjaan tekee paluun Magnus Mustavaara, joka on sarjasta aiemmin lähteneiden Monica Mustavaaran ja Jiri Viitamäen poika.

Magnus lähti sarjasta pienenä poikana vuonna 2018. Magnus sai alkunsa, kun Monicalla ja Jirillä oli humalainen yhden yön juttu. Monica olisi halunnut tehdä abortin, mutta raskaus oli jo liian pitkällä, kun hän sai tietää siitä.

Magnus sairastui tuhkarokkoon, ja kriittisen tilanteen keskellä Monica ja Jiri lähentyivät ja päättivät yrittää yhdessä. He menivät naimisiin, mutta suhde ajautui pian umpikujaan, ja lopulta Monica jäi kiinni pettämisestä Jirin alaikäisen serkun Severin kanssa.

Monicaa näytteli Irina Isberg.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Magnus muutti äitinsä kanssa Espooseen, mutta vieraili myös isänsä luona silloin tällöin. Hänet on nähty käymässä Pihlajakadulla vuosina 2019 ja 2020.

MTV:n mukaan Magnus palaa Pihlajakadulle nyt sukulaisten kautta. Varttunutta Magnusta kuvataan fiksuksi, perhekeskeiseksi, hauskaksi, sarkastiseksi ja suorasanaiseksi.

Magnusta lapsena näytteli Ukko Sirén. Uusi näyttelijä julkistetaan myöhemmin.

Salatut elämät MTV3:lla maanantaista torstaihin. Seuraavan viikon jaksot MTV Katsomo+:ssa edellisen viikon perjantaisin.

Seuraa meitä somessa