fbq
Linda_Viola_PAA_51ab843fa3.jpg

Salatut elämät -näyttelijä jättää sarjan

Jo vuodesta 2015 saakka mukana ollut hahmo poistuu Pihlajakadulta.

Viola Angervuo eli näyttelijä Vivi Wahlström jättää Salatut elämät -sarjan. Samalla poistuu Violan lapsi Ilo, jota on näyttellyt nuori hurmuri, nyt kaksivuotias Hugo Laakso.

Violan hahmo on ollut Salkkareissa mukana vuodesta 2015. Aluksi häntä näytteli Annaliisa Tyrväinen ja vuodesta 2016 Vivi Wahlström. Vivin isä on näyttelijä-ohjaaja Toni Wahlström ja isoisä näyttelijä Raimo Wahlström.

Viola-hahmon äiti on Linda Eerikäinen, joka kuitenkin antoi tytön oman äitinsä kasvatettavaksi Vivin isän Paulin tehtyä itsemurhan Lindan isän Aaro Vaalanteen painostuksesta.

Viola oli aiemmin suhteissa Severi Sievisen ja Benjamin Taalasmaan kanssa. Hän on kärsinyt koulukiusaamisesta ja mielenterveysongelmista. Myöhemmin hän rakastui pahimpaan koulukiusaajaansa Miraan, jonka kanssa he aloittivat myrskyisän suhteen ja menivät lopulta naimisiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Viola ehti olla sarjassa mukana melkein kahdeksan vuotta.

Hääyönä he joutuivat Miran vanhan ahdistelijan Matti Virtasen hyökkäyksen kohteeksi, ja Matti pääsi siinä rytäkässä hengestään. Ruumis piilotettiin.

Mira hankkiutui salaa raskaaksi, mikä toi särön naisten suhteeseen, mutta he palasivat kuitenkin yhteen. Lopulta Matin tappo tuli ilmi, ja Viola, Mira ja heitä auttanut Nella joutuivat vankilaan. Mira synnytti Ilo-pojan ja karkasi vankilasta. Myöhemmin hän joutui psykiatriseen hoitoon, ja heidän välinsä Violan kanssa etääntyivät.

Miraa näytteli Olga Heikkala (oikealla).

Salatut elämät MTV3:lla maanantaista perjantaihin klo 19.30.

Seuraa meitä somessa