fbq
Syystä tai toisesta Salkkarit-tähti Vivi Wahlströmin, 20, tekemiset kiinnostavat kovasti somessa. Helsinkiläiskaunottarella on Instagramissa yli 55 000 seuraajaa.

Podcast: Vivi Wahlströmin lomaheila ryöstettiin aseella uhaten – kannabiksetkin vietiin

Järkyttävä tilanne tapahtui näyttelijän lomalla Los Angelesissa.

Näyttelijä Vivi Wahlström, 22, kertoo Gogi Mavromichalikselle podcastissa Gogin kantabaari järkyttävästä tilanteesta taannoisella lomamatkallaan.

Video: Seiska Salkkareiden synttäreillä.

Vivi oli vieraana Gogin podcastissa yhdessä seurapiirikomistus Sergey Hilmanin kanssa.

Gogi kysyy jaksossa, mikä on heidän ensimmäinen "kreisein" muistonsa ulkomailta, joka heillä tulee mieleen. Sergey kehottaa Viviä kertomaan Los Angelesin matkastaan, sillä hän haluaa tietää siitä kaiken.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vivi paljasti jo aiemmin Seiskalle rakastuneensa kaupunkiin, jossa hän oli vuoden sisään jopa kahdesti käymässä. Silti hän koki pettymyksen eräässä asiassa.

Salatut elämät -tähti Vivi Wahlström avautuu ulkomaanmatkastaan: Rakastuin ja petyin

Viviltä tulee hurja vastaus kuin apteekin hyllyltä.

- Mun naapuri ryöstettiin aseella uhaten, Vivi pamauttaa.

- Hän on siis ollut mun vähän sellainen jenkkipoikaystävä siellä. — Sellainen matkajuttu. Mutta hän on aivan ihana tyyppi. Puhutaan päivittäin. Mutta hän on siis kannabismyyjä, Vivi paljastaa.

Uhattiin aseella

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kannabis on viihdekäytössä laillista Kalifornian osavaltiossa. Vivin lomaheila omistaa kannabisfirman ja oli lähtenyt myymään tuotetta vakioasiakkaalleen, jonka oli tuntenut kolme vuotta.

Mies oli tehnyt tapansa mukaan kaupat autossa, jossa istui hänen apukuskin paikalla istuneen asiakkaansa lisäksi kaksi miestä takapenkillä. Miehen takana penkillä istunut tyyppi olikin yhtäkkiä painanut aseen tämän kylkeen. 

- Sitten hän yhtäkkiä tuntee, että ase nousee tähän kyljelle ja on silleen jou mitä tapahtuu. Se äijä oli silleen, että me otetaan sulta kaikki, Vivi kertoo podcastissa.

Ryöstivät kämpän

Mies oli sanonut, että ottakaa vain mitä hänellä on päällään tai mukanaan. Tähän kolmen miehen porukka sanoikin haluavansa avaimet Vivin heilan kämppään. Vivi oli onneksi muualla menoissaan, kun välikohtaus tapahtui.

Aseella uhannut mies antoi ohjeita Vivin heilalle ja käski tätä avaamaan oven asuntoon, ja asunnosta ryöstettiin lopulta kaikenlaista.

- Lähti siis tietokoneet, elektroniikkahommat, kryptovaluuttajutut, ja monen sadan tuhannen dollarin edestä kannabista. Sitten hän joutui muuttaman pois siitä asunnosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ryöstäjät uhkasivat kaapata miehen ja kiristää hänen perhettään. Mies pääsi kuitenkin karkuun. Tilanteesta ei voinut ilmoittaa poliisille, koska kannabista oli asunnossa laittoman paljon.

Lähde: Gogin kantabaari -podcast.

Vivi on tuttu Salatut elämät -sarjasta.