fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Cain kostaa Willille – päästää palkintohevosen karkuteille

Ensi viikolla Emmerdalessa läheiset ovat huolissaan yhä kadoksissa olevasta Paddystä, Chas raivostuu Calebille ja Cainin kostotoimet saavat Willin kokemaan kauhun hetkiä.

Paddy on yhä kateissa. Chas ja Mandy syyttelevät toisiaan. Karhususi ottaa yhteyttä poliisiin. Chas suuttuu, kun Calebin Paddylle lausumat sanat paljastuvat. Chas tekee selväksi, ettei Calebilla ei ole oikeutta puuttua Chasin ja Paddyn suhteeseen. 

Paddyn katoaminen on vaikeaa Marlonille, ja hän tahtoo auttaa etsinnöissä. April löytää kaatuneen Marlonin ja haluaa pitää isänsä turvassa. April keksii huijata koronatestissä, mutta se kostautuu. Lopulta Mandy ja Bob lähtevät Paddyn perään majataloon Skipdaleen.

Williä raivostuttaa, kun Caleb käyttää hänen kotiaan toimistonaan. Cain tahtoo tavata Kyleä ja ajautuu törmäyskurssille sekä Amyn että Willin kanssa. Will ja Cain käyvät kireän keskustelun Amyn säännöistä. Victoria kauhistuu kuullessaan Amyn suunnitelmasta hakea Kylen yksinhuoltajuutta.

Cain on vihainen Willille, ja kun Will haukkuu vielä Samin, Cain päättää kostaa. Pian Will kauhistuu, kun uusi siitosori Apollo karkaa ja rynnistää täyttä vauhtia päätietä pitkin. Cain katsoo kauempaa ja nauttii Willin epätoivosta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Cathyn ja Bobin riidasta tulee julkinen, ja Cathyä nolottaa yhä enemmän. Hänen mielensä muuttuu kuitenkin pian.

Noahilla on lahja Amelialle. Noah huolestuu huomatessaan, että Samson viettää enemmän aikaa Amelian kanssa. Samson alkaa kiinnostua Estherin hoidosta, ja Noahin epävarmuus omasta asemastaan kasvaa.

Naomi ja Marcus kyllästyvät poikaystäviensä kiireisiin ja päättävät pitää yhdessä hauskan illan.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin kello 18.30.

Seuraa meitä somessa