fbq
Emmerdale - Ep 9493Friday 14th October 2022Sensing something is wrong Kim Tate, as played by Claire King, goes looking for Will Taylor at the scrapyard, Kim listens in as Harriet Finch fights for Will's love? What will Kim do with this knowledge on the eve before her big day?

Emmerdale -näyttelijä kertoo terveyshuolistaan – näin hänen tilansa vaikuttaa sarjan kuvauksiin

Kim Tatea näyttelevä Claire Kim kärsii vaivasta, jonka myötä ikonisen sarjan kuvauksissa täytyy tehdä erikoisjärjestelyitä.

Emmerdale-näyttelijä Claire King on kertonut vuosien mittaan useista terveysongelmistaan, jotka vaikuttavat sarjan kuvauksiin. Claire näyttelee legendaarista Kim Tatea, jota on pyöritetty sarjan aikana useassa sopassa.

Clairelle diagnosoitiin nivelreuma hänen ollessaan parikymppinen, kertoo brittiläinen Metro -lehti. Hän kertoi This Morning -ohjelmassa, että Emmerdalen kylän kohtaukset kuvataan lähellä Wetherbyn kaupunkia, jossa on usein kylmää ja kosteaa. Ilmaston vuoksi näyttelijä on usein kovissa kivuissa kuvausten aikana.

– Olisin mieluummin Espanjassa, näyttelijä totesi haastattelussa.

Koronapandemian aikaan Clairen tila tarkoitti sitä, että hänet luokiteltiin riskiryhmään kuuluvaksi. Hän oli yksi niistä näyttelijöistä, jotka olivat poissa sarjan kuvauksista tuona aikana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun minulla on nivelreuman pahenemisvaihe, se ei ole mukavaa ja se tekee minut todella väsyneeksi, Claire kertoi OK!-lehdelle pandemian aikaan.

Näyttelijä on kertonut, että työryhmän on täytynyt ottaa huomioon hänen sairautensa.

– Jos olen kuvauspaikalla talvella, kylmyys tuntuu kuin se menisi luihin asti. Usein ihmiset eivät näe sitä ongelmana, koska en ole pyörätuolissa tai onnu. Minusta kuitenkin huolehditaan sarjassa ja annetaan enemmän sisäkohtauksia talviaikaan, hän sanoi.

Clairen roolihahmo Kim asuu kartanolla, jonka sisäkohtaukset kuvataan studiolla Leedsissä. Clairen on kertonut, että studiolla on mukava iso lavastus, joten näyttelijät eivät ole ahdettuna pieneen tilaan, josta he luonnollisesti nauttivat. Claire onkin vitsaillut, että koko näyttelijäkaarti tuntee itsensä turhankin kotoisaksi studiolla.

Claire ehti olla sarjasta pois lähes 20 vuoden ajan, ennen kuin häntä pyydettiin takaisin.

– Se oli täydellinen ajoitus, koska en halunnut elää matkalaukkuelämää enää. Minulla oli vielä taloni Yorkshiressä, joka ei ole kaukana Leedsistä. Päätin tarttua tilaisuuteen. Ajattelin, että kyseessä on mukava eläkevirka, Claire kertoi Lorraine-ohjelmassa.

Emmerdalen juonipaljastukset: Mackenzien vauvasalaisuus vie Sarahin sairaalaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Clairen roolihahmo Kim esiintyi sarjassa ensimmäisellä kierroksella vuosien 1989-1999 ajan.

Kim Tate nähtiin ensimmäistä kertaa Emmerdalen kylässä vuonna 1989, kun hän saapui yhdessä aviomiehensä Frank Taten (Norman Bowler) ja tämän lasten Chrisin (Peter Amory) ja Zoen (Leah Bracknell) kanssa. Kim pakeni kylästä vuonna 1999 murhattuaan miehensä ja elettyään rikollista elämää. Ennen paluutaan sarjaan vuonna 2018 Kim istui vankilassa, jonne hänet passitettiin takaisin ennen lopullista paluutaan vuonna 2019.

Emmerdale arki-iltaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa