fbq

Emmerdalessa aloittaa uusi komistus – tällainen on mystinen Nicky

Emmerdaleen saadaan pian uusi hahmo, kun Kim Taten työllistämät Dawn ja Gabby tarvitsevat lapsilleen kaitsijaa.

Brittiläisessä Emmerdale-päivittäissarjassa aloittaa Suomen jaksoissa tiistaina 30. tammikuuta uusi hahmo, joka käyttää nimeä Nicky Fox. Hurmaavalla hymyllä varustettu nuorukainen on ammatiltaan lastenhoitaja ja hakee töitä Kim Taten palveluksesta. Nickyn roolissa nähdään Lewis Cope.

Komea ja mukavan oloinen Nicky on kuin karkkia sinkkuäiti Gabbyn silmille. Nicky kertoo Kimille, Gabbylle, Dawnille ja Billylle, kuinka hän hoiti sisaruksiaan äitinsä kuoltua ja kiinnostui siksi lastenhoitajan ammatista. Gabby ilahtuu, kun Nicky palkataan ja yrittää tehdä tähän heti vaikutuksen. Kaksikon välit tulevatkin lähentymään, kun jaksoissa mennään eteenpäin.

Oikea henkilöllisyys yllättää 

Nickyn oikea sukunimi paljastuu Emmerdalessa myöhemmin ja samalla selviää hänen taustansa ja todelliset motiivinsa. Nickyn hahmo liittyy isoon juonikuvioon, eikä hänellä todellakaan ole puhtaita jauhoja pussissa, vaan useampikin salaisuus.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lastenhoito on Nickyä esittävälle Lewis Copelle tuttua myös tosielämässä, sillä hän varttui itse suuressa 14-lapsisessa perheessä. Lewisin veljet nyrkkeilevät, mutta hän valitsi lajikseen tanssin ja esiintyi jo 11-vuotiaana Billy Elliot -musikaalissa Lontoossa.

Yksi ihminen iloitsee erityisesti Lewis Copen Emmerdale-roolista, nimittäin hänen isoäitinsä, joka on sarjan vannoutunut fani.

– Se on epätodellista. Mummini rakastaa Emmerdalea. Hän on katsonut sitä uskollisesti niin pitkään kuin vain muistan. On ihmeellistä olla nyt osa ohjelmaa, josta hän pitää niin paljon, Lewis Cope kertoo Metro-lehdessä.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa