fbq

Emmerdalen juonipaljastukset: Chasin pettäminen paljastuu Paddylle – järjestää tylyn yllätyksen

Ensi viikolla Emmerdalessa Chasin salasuhde paljastuu Paddylle, Kyle tapaa isänsä vankilassa ja uusi lastenhoitaja herättää lämpimiä tunteita Gabbyssä.

Kyle ja Amy menevät Cainin luo vankilaan. Kyle murtuu nähdessään isänsä ja sanoo, että kaikki on hänen syytään. Amy ja Cain ovat huolissaan pystyykö Cain vielä pitämään salaisuuden. Cain ajattelee, että vierailu oli huono idea.

Chloe tuo Bellelle Alin taskusta löytämänsä hotellikuitin. Belle marssii Chasin luo ja raivoaa siitä, ettei Chas päättänyt suhdetta, vaikka lupasi. Chas anelee, ettei Belle puhu asiasta, mutta Belle kertoo Moiralle ja Paddylle. 

Paddy yllättää Chasin lomamatkalla. Chas ilahtuu ensin, mutta kauhistuu pian, kun petoksesta tietävä Paddy viekin hänet Alin ostaman talon luokse. Paddy kysyy, miksi Chas oli niin kamala hänelle. Moira raivoaa Chasille pubissa, ja koko kylä saa tietää salasuhteesta. Amy ja Kerry haluavat myös sättiä Chasia.

Dawn, Gabby, Kim ja Billy jututtavat lastenhoitajaehdokkaita. Dawn ja Gabby vaikuttuvat Nicky-nimisestä miespuolisesta lastenhoitajasta. Gabby ilahtuu, kun Nicky palkataan ja yrittää tehdä tähän vaikutuksen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Emmerdale- ja Hollyoaks -näyttelijä on kuollut

Elliot kertoo koulutovereille, että Arthur on homoseksuaali. Arthur pakenee paikalta ja paljastaa pian Laurelille salaisuutensa. Elliot pyytää anteeksi, ja ystävät tukevat Arthuria. Myös Marcus ja Ethan lupaavat olla tukena.

Ethan kutsuu pomonsa Gregin vierailulle ja tämä tulee erittäin hyvin juttuun Marcusin kanssa.

Emmerdale MTV3:lla maanantaista perjantaihin.

Seuraa meitä somessa