fbq
Kolmiodraama
Joonatan, Aki ja Mirella

Kolmiodraama-Mirellan ja kahden miehen nukkumisjärjestelyt nostetaan pöydälle: "Sun argumentit olisi näyttänyt vähän typeriltä"

Deittiohjelman tuoreessa jaksossa Mirella asuu kahden miehen kanssa saman katon alla. Toiveissa olisi nukkua toisen kanssa samassa sängyssä, joten aiheesta on keskusteltava yhdessä.

Kolmiodraama-ohjelmassa Mirellan ja Joonatanin luokse on muuttanut kolmas pyörä Aki. Mirella ei peitellyt innostustaan uudesta mahdollisuudesta Akin kanssa. Joonatan harmistui asiasta.

Ohjelman yhdeksännessä jaksossa 30.4. Joonatan kertoo, ettei tunne enää mustasukkaisuutta.

– Ehkä vähän haikea olo siitä, että nyt he lähtevät sienimetsälle, ja minä jään tuijottamaan tyhjyyteen taas, Joonatan avaa mietteitään, kun Mirella ja Aki lähtevät treffeille metsään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavana päivänä nukkumisjärjestelyt nousevat aamupalapöydässä esiin. Tällä hetkellä kukin nukkuu omassa huoneessaan. Mirellan ja Joonatanin asuessa vain kahdestaan Mirella ei halunnut nukkua samassa sängyssä Joonatanin kanssa. Nyt hän kuitenkin haluaisi jakaa sängyn Akin kanssa.

– Tota, oisko se ihan hirvittävää, jos me jossain vaiheessa nukuttais samassa huoneessa? Mirella kysyy Joonatanilta viitaten Akiin.

– Ei se varmaan jossain vaiheessa olisi. Mutta ehkä jos se olisi alussa ollut, niin olisi tullut olo, että ne sun argumentit ei pidä millään tavalla paikkaansa, Joonatan vastaa.

Kolmiodraama
Joonatan, Aki ja Mirella

Mirella kertoo Joonatanille, että hän ja Aki ovat käyneet keskustelun, ettei samaa sänkyä jaeta heti.

– Sit ne sun argumentit olisi näyttänyt vähän typeriltä siinä vaiheessa, Joonatan vastaa.

– Mun ainut argumenttihan on tavallaan ollut se, että jos musta ei tunnu siltä, Mirella pohtii ääneen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joonatan huomauttaa, että naisella oli muitakin perusteluja. Hän muistuttaa, että Mirella on puhunut myös ajasta ja siitä, ettei kiirehditä.

– Tässä on ehkä tilanne vähän eri, että nyt meillä ei ole nyt ihan niin hirveän paljon aikaa, Mirella vastaa viitateen häneen ja Akiin.

– No se on totta, Joonatan myöntää.

Aki kuuntelee keskustelua vierestä. Mirella sanoo, ettei halua tehdä Joonatanin oloa epämukavaksi. Aki avaa lopulta ajatuksiaan. Hän kertoo miettineensä asiaa siltä kannalta, että jos hän olisi Joonatanin asemassa ja miltä hänestä silloin tuntuisi.

– Tavallaan haluan myös kunnioittaa sua tässä. Huomioida sitä, että täällä ollaan kolmestaan, Aki sanoo Joonatanille.

Joonatan pohtii naureskellen, miksi he kaikki ovat niin hyviä ihmisiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kolmiodraama
Aki, Mirella
Aki ja Mirella kävivät treffeillä metsässä.

– Voin kertoa, että kyllä mulla oli eilen vähän sellainen fiilis, että mä oisin peräti voinut nukkua hänen vieressään ja antaa ehkä jonkun hyvän yön pusun, Mirella avaa tuntemuksiaan Akista kameralle.

Mirella kertoo, että hänellä on hyvä olla Akin lähellä. Heillä on hänen mielestään pieni pilke silmäkulmassa ja kiinnostusta ilmassa.

Joonatan kertoo kameralle, että Mirella on kuvaillut tyyppiään tummaksi ja tuliseksi tanssijaksi. Hän kokee, että Aki ei vastaa Mirellan kuvailemaa tyyppiä.

Kolmiodraama MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa tiistaisin.

Seuraa meitä somessa