fbq
Kolmiodraama

Kolmiodraama-parin yhteiselo alkoi ruusuisesti – yksi keskustelu ajaa suhteen karikolle

Kolmiodraama-ohjelmassa parit kokoontuvat yhteen keskustelemaan suhteiden tilanteesta. Mirella ja Joonatan vaikuttavat tyytyväisiltä tilanteeseensa, kunnes keskustelu saa toisen osapuolen miettimään asiaa uudestaan.

Kolmiodraama-ohjelmassa tiistaina 2.4. Mirellan ja Joonatanin sänkyjako aiheuttaa keskustelua. Kaikki parit kokoontuvat yhtään viettämään iltaa ja keskustelemaan kokeilusta, jossa he ovat mukana.

Parin yhteiselo on alkanut mukavasti. Mirella osti uuden korvakorun Joonatanille syntymäpäivälahjaksi, kuten uhosi heidän ensitreffeillään.

Molemmat kiittelevät toisiaan hyvistä kommunikointitaidoista ja siitä, että he ovat halukkaita luomaan pohjaa ystävyydelle.

– Koska se on se rakkauden korkein muoto, Joonatan sanoo katsellen Mirellaa hymyssä suin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Joonatan ei ole sellainen limainen, että tulisi koputtelemaan ovelle: ”ootko sä varma, että nukutaan eri huoneissa?” Mirella kertoo tyytyväisenä.

Hän kertoo heti passittaneensa Joonatanin pienempään huoneeseen, jossa mies kertoo viihtyneensä hyvin.

– Onko se siis vieläkin siellä? Pinja kysyy ihmeissään.

Joonatan vastaa asuvansa vielä erillisessä huoneessa.

– Joonatanhan seuraa mua kuin hai laivaa siellä kämpillä. Jos menen keittämään kahvia, hän tulee perässä. Se tulee hengailemaan siihen keittiöön ja olen niin kuin, että sä olisit voinut rentoutua siellä sohvalla, mutta ”Ei kun mä haluan olla sun kanssa tässä,” Mirella kertoo.

Kolmiodraama: Mirella kritisoi yksityiskohtaa miehen ulkonäössä: ”Muuten komean näköinen kaveri”

Kolmiodraama
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mirella kertoo myös tarvitsevansa omaa aikaansa. Pinjan kanssa asuva Aku analysoi tilannetta kameroille.

– Mirellalla on ehkä jarru päällä. Tarvii lämmetä hetken aikaa kauemmin, että tutustutaan ja otetaan rauhassa. Kyllä mä näen, että siitä voi vielä hienosti kehkeytyä jotain, Aku sanoo.

Myöhemmin Mirella kysyy Joonatanin fiiliksiä, koska kokee miehen olleen normaalia hiljaisempi.

– No joo, ehkä se nukkumisasia tavallaan nousi sieltä sellaisena outoutena, Joonatan myöntää.

– Mutta eihän se kuitenkaan kerro siitä, mikä se yhteys on, että nukkuuko yhdessä vai ei, Mirella vastaa.

Mirella kertoo olevansa vähän huolissaan Joonatanista, mutta mies vakuuttaa, ettei ole hätää.

Kolmiodraama: Salla ja Waltteri heräävät samasta sängystä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kolmiodraama

Seuraavana päivänä pari jatkaa keskustelua. Joonatan myöntää ottaneensa edellisillan keskustelun raskaana. Hän myös kokee, että he ovat jollain tapaa epäonnistuneet, koska juttu ei ole lähtenyt heti liikkeelle. Myös nukkumisjärjestely nostetaan jälleen pöydälle.

– Yhdessä nukkuminen on sellainen, että siinä on jotain, ehkä ollaan vaihdettu joku pusu ja sitten tullaan yökyläilemään. Mulle tuli vähän paineistettu olo, että toinen haluaa, että sanoisin, että tuu nyt sitten viereen nukkumaan. Joutuisin tekemään jotain, mikä ei olisi minulle luonnollista, Mirella avaa tunteitaan kameralle.

– Musta tuntuu, että nostaa sen nukkumisjutun, että se näyttäisi pikkumaisemmalta. Se on tavallaan helppo tapa tyrmätä mun lähentymisyritys, Joonata pohtii kameralle.

Pian keskustelu kääntyy siihen, ettei Mirella koe heidän olevan samalla tasolla henkisesti siinä, että mitä he hakevat toisesta ihmisestä. Joonatan ei halua sulkea pois mahdollisuutta, etteikö suhteesta voisi vielä kehittyä jotain.

– Totta kai mä ensitreffien jälkeen tiesin, että okei tämä ei ole ehkä se tyyppi, jonka kanssa päätyisin treffeille, mutta halusin tosi kovasti olla avoin. Asioita tuli, mitkä yhdisti, mutta nyt... Mirella näyttää kädellään liikkeen alaspäin.

– Tuli vähän sellainen pienesti huijattu olo, että kun en tiedä, kuka se toinen tyyppi on, Mirella lisää viitaten toiseen deittikumppaniin, jonka kanssa viestitteli ennen kuin valitsi Joonatanin.

Kolmiodraama tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa