fbq
Kolmiodraama
Terhi ja Sami

Kolmiodraama-parin suhde tikittää kuin aikapommi: "Hanskat lentäisi tiskiin aika nopeasti"

Deittiohjelmassa parit ovat muuttaneet yhteen. Samin ja Terhin yhteiselo ei ota sujuakseen.

Kolmiodraama-ohjelman neljännessä jaksossa 26. maaliskuuta Samin ja Terhin yhteiselo jatkuu nihkeästi.

Ensimmäisen yhteisen yön jälkeen Terhi avautuu aamun tunnelmista. Hän oli herätessään hakenut vaatteita ja tavaroita Samin makuhuoneesta toivotellen hyvää huomenta. Naisen mukaan hän sai vain murahduksen vastaukseksi. Sami kertoo, ettei ole aamuihminen, joten hän kaipaa omaa tilaa aamutuimaan.

Keskustelu siirtyy lounaaseen. Sami kyselee, mitä Terhi aikoo kokkailla kaksikolle. Hän kertoo olevansa melko kaikkiruokainen, mutta kalaa hän ei halua syödä. Terhillä on kolme vaihtoehtoa miehelle.

– Eka mietin lohipastaa, se on yksi mun lemppariruokia. Mutta sitä me ei voida tehdä, jos sinä et siitä niin hirveästi diggaa, Terhi kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavaksi Terhi ehdottaa hänen bravuuriruokaansa jälkimarinoitua kirsikkatomaattipastaa. Tämäkään ei oikein miestä miellytä. Viimeinen ehdotus on broileripastasalaatti, joka kelpaa myös Samille.

Kolmiodraama: Terhin ja Samin yhteiselo alkaa takkuisesti: "En pelasta tätä enää millään"

Kolmiodraama
Terhi ja Sami

Kokkailun aikana vallitsee hiljainen tunnelma. Terhi kysyy Samilta, onko hän aina näin hiljainen.

– Mä puhun silloin, kun mulla on asiaa. En ole sellainen, että mun pitäisi koko ajan hölöttää jotain, Sami vastaa.

– Mutta tällaisessa tilanteessa, kun me vaikka kokkaillaan, niin ajattelen, että tämähän on kivaa yhteistä tekemistä. Nyt tuntuu, että tässä on kummallakin oma työleiri ja ei jutella yhtään mitään, Terhi sanoo.

Terhi kertoo aistivansa Samin kireyden. Sami myöntää olevansa kireä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Osittain johtuu siitä, että mulla on välillä sellainen tunne, että sä painostat mua olemaan jotain, mitä mä en ole. Se tuntuu tosi inhottavalta, ja sitten musta tulee kireä, Sami sanoo.

Terhi haluaa tietää, mistä ajatus johtuu. Sami sanoo, että Terhi tuntuu koko ajan haluavan ja toivovan jotain. Terhi kertoo toivovansa joustavuutta. Pian Terhi pyytää Samia kertomaan muutaman asian, josta mies tykkää hänessä.

– Siinä missä se energisyys käy välillä hermoille… Se on hyvä ja huono asia, Sami aloittaa.

– Tuo kuulostaa aika pahalta. Tuo kuulostaa aika rujolta, Terhi vastaa.

Kolmiodraama-Terhi epäilee, ettei hän viehätä Samia fyysisesti – täräyttää suoran kysymyksen

Kolmiodraama
Terhi ja Sami

Sami huomauttaa, ettei Terhi kuuntele häntä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Musta tuntuu, että mulla on täällä taskussa nyt aikapommi, ja se räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Pikku breikki voisi tehdä hyvää, Terhi sanoo.

Terhi avaa tilannetta kameroille. Hän ei usko, että Sami tykkää hänestä siinä määrin kuin nainen toivoisi. Hän kertoo, että mitä enemmän kaksikko keskustelee, sitä huonommin heillä menee. Myös Sami avaa ajatuksiaan.

– Tämä on just sellainen tilanne varmaan, että deittisovelluksessa hanskat lentäisi tiskiin aika nopeasti. Vaikka olisi kuinka hyvä fiilis alkuun, mutta sitten kun ruvetaan painostamaan, se katoaa hyvin äkkiä, Sami sanoo.

Kolmiodraama MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa tiistaisin.

Seuraa meitä somessa