fbq
20230511 HELSINKI. MLLUP muotia ja tähtiä, tapahtumatalo Bank. Sonja Kailassaari. KUVA: ATTE KAJOVA

Sonja Kailassaari avoimena elämäntilanteestaan tv:ssä – tällaista arki on ollut kohun myötä

Efter Nio -keskusteluohjelman maanantainen jakso 6.5. koostuu katsojien toivevieraista ja ohjelmaosioista.

Efter Nion juontaja Sonja Kailassaari on ollut äitiyslomalla kesästä 2023 lähtien. Nyt hän yllättää ohjelman katsojat, kun hän vierailee ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan  maanantaina 6.5. nähtävässä jaksossa.

Sonja sai esikoislapsensa Aku Hirviniemen kanssa heinäkuussa 2023.

– Hei! Terveisiä äitikuplasta, vauvakuplasta tai mikä se onkaan. Ja tämäpä ei olekaan mikään ohut kupla vaan aika paksu, ihana, opettavainen, suurenmoinen ja opettavainen. Välillä on hyvä kurkistaa ulos ja nähdä, mitä oikeassa maailmassa tapahtuu, Sonja kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sonja kiittelee katsojia, siitä, että hänen vierailuaan Efter Nio -ohjelmaan on toivottu. Katsojien perustelut ovat ilahduttaneet ja lämmittäneen juontajan sydäntä.

– Voisin tässä samalla kertoa, kun opettelen puhumista, että tarkoitus on palata studioon syksyllä. Tapaamme taas aika pian, Sonja paljastaa.

– Sitä ennen sujahdan kuplaani takaisin ja nautin elämästä. Nautin kuplastani täyttä päätä, Sonja kertoo.

Sonja ja Aku kihlautuivat vuonna 2020.

Juontaja kertoo vitsaillen, että vauvakuplan jälkeen on vaikea puhua.

– Puhuminen on yllättävän vaikeaa. Toivotaan, että toivun jotenkuten syksyksi, Sonja naureskelee.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Aku Hirviniemen ja Sonja Kailassaaren suhteessa on tapahtunut hiljattain merkittäviä muutoksia. Sonja asui Akun kanssa virallisesti avoliitossa Riihimäellä yli puolen vuoden ajan, mutta osoitetietojen mukaan Sonja muutti maaliskuussa takaisin Helsinkiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pariskunnan suhteen tila on herättänyt spekulointia sen jälkeen, kun useat naiset kertoivat Seiskalle Hirviniemen lähettäneen heille asiattomia viestejä. Epäasiallisista viesteistä ovat kertoneet julkisesti omalla nimellään muun muassa Erika Helin ja Elina Tervo.

Aku pyysi toimintaansa anteeksi marraskuussa Instagram-julkaisussaan. Hän kertoi päivityksessään hakeneensa itselleen ammattiapua. Kohun vuoksi Akulta hyllytettiin monia rooleja.

Efter Nio maanantaisin Yle Areenassa ja Teema & Fem -kanavalla.

Seuraa meitä somessa