fbq
20231214 HELSINKI. TENNISPALATSI. SYKE, ENSI-ILTA. Sauli Koskinen. KUVA: ATTE KAJOVA

Sauli Koskinen tarvitsi ammattiapua reality-kuvausten jälkeen: "Onko tämä ihan laillista?"

Gogin kantabaari -podcastissa realitykonkari kertoo rankasta tv-kokemuksestaan.

Gogin kantabaari -podcastin toisessa jaksossa Gogi Mavromichalisin vieraana ovat Sauli Koskinen ja Elina Gustafsson. Molemmat vieraista ovat osallistuneet Erikoisjoukot-ohjelmaan, Sauli vuonna 2022 ja Elina tulevalla kaudella.

Sauli on kerännyt kokemusta useasta tosi-tv-ohjelmasta. Onpa hän voittanut Big Brotherin, osallistunut Selviytyjiin ja Farmi Suomeen ja pokannut pokaalin Dancing on Ice -luistelutanssikisan. Kuitenkin juuri Erikoisjoukot vuodelta 2022 on jäänyt mieleen melkoisen rankkana kokemuksena. Hän keskeytti kisan ohjelman seitsemännessä jaksossa.

Gogin podcastissa hän paljastaa, että lopettamispäätökseen vaikutti loukkaantuminen. Hänellä murtui kylkiluu.

– Se nähtiin vasta magneettikuvissa, Sauli kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mulla oli kaksi vaihtoehtoa, silloin kun tein päätöksen. Kävin lääkärillä, mutta se ei pystynyt tulkitsemaan oliko se murtunut vai ei, hän jatkaa.

Sauli muistelee, että jokainen punnerrus ja jokainen hengenveto oli kivuliasta. Hän lopulta teki päätöksen kisan keskeyttämisestä. Hän oli kuukauden sairaslomalla kuvausten jälkeen.

Kokelaat tappelivat toisiaan vastaan nyrkein, mikä oli Saulille epämiellyttävä kokemus. Erityisen pahaa teki, kun poliitikko Tom Packalén astui kehään Saulin kanssa.

– En ollut koskaan nyrkkeillyt tai mitään. Muistan, kun hän pari kertaa pamautti päähän, ja näin vaan tähtiä. Mulla oli sairaan kipeä pää kaksi päivää sen jälkeen, Sauli kertoo.

Mies joutui tappelemaan myös Amanda Harkimoa vastaan, minkä hän koki vastenmielisenä.

– Toi oli ensimmäinen ohjelma, minkä jälkeen jouduin soittamaan, että haluaisin vähän jutella näistä asioista, Sauli myöntää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä ovat Erikoisjoukot-kilpailijat – mukana Anni Vuohijoki, Noora Räty ja Susanna Koski

Elina on mukana Erikoisjoukkojen tuoreella kaudella.

Tappelukohtausten lisäksi oli muitakin asioita, jotka olivat jääneet Saulia häiritsemään.

– Olen avoin ja iloinen, ja totta kai osaan olla vakava, mutta kyllä tuo ohjelma veti aika hiljaiseksi. Teki tosi tiukkaa olla naama peruslukemilla. Mistään onnistumisista ei tullut sellaista, että hei hyvä, mies sanoo.

Vaikka kokemus oli rankka, Saulille jäi myös hyviä muistoja ohjelmasta. Hän hehkuttaa ohjelman dokumentaarisuutta. Kilpailijat olivat täysin kouluttajien armoilla, ja siellä ei tarvinnut käärmeillä menestyäkseen.

– Tiesin kun lähdin tuohon, että mulla ei ole mitään hätää ja kaikesta selviän. Mutta oli se sitten, ehkä nuo lyömiset ja ehkä se kokonaisuus. Olin hetken aikaa sen ohjelman jälkeen, että onko tämä ihan laillista, Sauli kertoo naurahtaen.

Gogin kantabaari Yle Areenassa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Erikoisjoukot alkaa Nelosella ja Ruudussa 12. maaliskuuta.

Seuraa meitä somessa