fbq
20240215, Helsinki. Erikoisjoukot -pressi. Kuvassa Susanna Koski.

Raju tilanne Erikoisjoukot-ohjelmassa – Susanna Koski lyö päänsä

Susanna Koski jännitti loukkaantumisriskiä Erikoisjoukot-kuvauksissa.

Ex-kansanedustaja Susanna Koski on yksi neljästätoista julkkiskilpailijasta, jotka osallistuvat Erikoisjoukot-ohjelmassa erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille. Ohjelma kuvattiin viime syksynä ja se televisioidaan tänä keväänä.

Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään raju tilanne, kun köyttä pitkin kuilua ylittävän Susannan ote lipeää ja hän kolauttaa päänsä kallioon. Susanna selvisi tilanteesta säikähdyksellä, sillä hänellä oli suojakypärä päässään.

- Se on ihan alkusoittoa tälle kaudelle, Susanna vinkkaa Katsolle.

Hän vihjasi, että loukkaantumisia tapahtuu ohjelmassa enemmänkin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ei ehkä omalle kohdalle, hän kuitenkin summasi.

Susanna kertoi seuranneensa ohjelman aikaisempaa tuotantokautta, jossa poliitikko Henna Virkkunen loukkaantui vakavasti. Susanna jännitti etukäteen ohjelman vaarallisuutta.

- Tiesin, että tehtävät ovat tosi haastavia ja vaarallisia ja varmasti sellaisia, mitä en ole ikinä tehnyt. Loukkaantumisriski oli aidosti olemassa. Tavoitteenani oli kuitenkin se, että pystyisin palaamaan kuvausten jälkeen heti normaaliin arkeen, Susanna kertoo.

Susanna on mielissään siitä, että selviytyi ohjelman kuvauksista krempatta takaisin kotiin. Hän ei ole taustaltaan himourheilija.

- Jos joku profiili pitäisi määritellä, niin olen koiranulkoiluttaja, Susanna luonnehtii.

Susanna kertoo liikkuvansa lähinnä hyvää oloa saadakseen. Kuvauksissa mukana oli kuitenkin liuta huippu-urheilijoita kanssakilpailijoina.

- Tuollaisessa paikassa aika nopeasti erottuvat jyvät akanoista. Ei siellä kannata ruveta vertaamaan itseään muihin. Täytyy keskittyä omaan suoritukseen, Susanna totesi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hänen sisukkuutensa salaisuus lienee sukujuurissa.

- Kyllähän meillä pohjalaisilla on varmaan tehdasasetuksena sisukkuus ja periksiantamattomuus, jopa äärimmäisyyksiin asti, Susanna naurahti.

Erikoisjoukot Nelosella 12.3. alkaen.

Seuraa meitä somessa