fbq
Tähdet, tähdet Noora Karma Jennika Vikman

Shokkipudotus – Noora Karma sai jäädä Jennika Vikmanin tiputtua Tähdet, tähdet -kisasta

Tähdet, tähdet -pudotuksessa tulilinjalla olivat Noora Karma ja Jennika Vikman, joista jälkimmäinen putosi monien yllätykseksi kisasta.

Lattariteemaisen Tähdet, tähdet -jakson lopuksi oli vuorossa jälleen pudotus. Kauden neljäntenä lähtijänä oli Jennika Vikman, jonka tippuminen saattoi olla monille yllätys.

Pudotusta edelsi Tidjân Ban villi tuulettelu, kun juontaja Susanna Laine ilmoitti Tidjânin olleen jakson eniten yleisöääniä saanut laulaja. Mies riemuitsi asiasta silminnähden hämmästyneenä.

– Enkä ollut paras, enkä ollut, Tidjân huudahteli.

– Olit, olit, Susanna joutui vakuuttelemaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tidjân Ban riemuitsi kuultuaan olleensa jakson paras esiintyjä.

Varsinaisen pudotusuhan alle jäivät Jennika ja kilpasisko  Noora Karma. Jennika oli saanut tuomaristolta kehuja tulkinnastaan Jennifer Lopezin Let’s Get Loud -kappaleesta.

– Olet muuntautunut koko ajan laaja-alaisemmaksi viihdyttäjäksi, Lilli Paasikivi ylisti Jennikaa esityksen jälkeen.

Noora taas esitti tulkintansa Sheidin Ketsuppitanssista eli cover-versiosta Las Ketchupin The Ketchup Songista. Noora unohteli sanoja usean kerran ensimmäisen säkeistön aikana.

– Tässä oli taikuutta, tanssikoreografiaa ja itse jouduit konfetitkin ampumaan. Siinä oli niin paljon tehtävää, niin sitten se alkaa falskaamaan paikoitellen laulussa, tuomari Juuso Mäkilähde muotoili arviossaan.

Lopulta Susanna julisti putoajaksi Jennikan. Noorakin ilmeili ja levitteli käsiään epäuskoisena tuloksen selvittyä. Jennika kuitenkin suhtautui asiaan positiivisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olen ylpeä itsestäni, että uskalsin lähteä mukaan. En olisi oikeasti uskonut, että pääsen näin pitkälle, Jennika kommentoi iloisesti.

Tähdet, tähdet Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin.

Seuraa meitä somessa