fbq
Tähdet, tähdet Kake Randelin

Tähdet, tähdet -äänestys kuumentaa tunteita: ”Ikärasismia”

Osa katsojista on närkästynyt Kake Randelinin putoamisesta Tähdet, tähdet -kisasta ja pitää äänestystapaa epäoikeudenmukaisena.

Kake Randelin oli ensimmäinen kilpailija, joka joutui jättämään Tähdet, tähdet -kisan. Kyseessä oli vieläpä iskelmäteemainen jakso.

Katsojat eivät ole pudotusta purematta nielleet. Asiasta on purnattu runsaasti muun muassa Katson Facebook-julkaisussa. Monen mielestä iskelmälegenda ei olisi missään tapauksessa ansainnut pudota ensimmäisenä. Myös äänestystapa studiossa paikan päällä on kerännyt kritiikkiä.

– Ihmettelen suuresti, että studiossa oleva yleisö saa päättää äänestyksellä, yleisö koostuu lähinnä esiintyjien läheisistä ja nuorista jotka eivät edes tiedä kuka on Kake? kommentoi Eila.

– Eihän nuoret vanhaa äänestä. Selvä juttu, että hän putoaa, purnaa Raija.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kake oli ihan paras ,tuo yleisö pitäis olla tasapuolisesti kaikenikäisiä, niin kuin on nuo kilpailijatkin... Liisa puolestaan mainitsee.

– Väärin meni, oli siellä huonompiakin. Jos äänestys tulisi niin, että muutkin saisi äänestää, tulos olisi ollut ihan toinen. Kake oli ja on paras, siitä ei pääse mihinkään Päivi paaluttaa.

– Ikärasismiahan se oli. Kake oli herrasmies, fiksusti kiitteli ja vei homman loppuun, kehuu Riitta.

– Ei tällä kilpailulla ole mitää tekemistä laulajan taitojen kanssa, tässä ratkaisee muu "fanitus", kun katsoo yleisön koostumusta, ihan väärä "formaatti", että paikalla oleva yleisö tekee päätöksen, Eine argumentoi.

– Se on tosiaan ihmetyttänyt jo aiemmillakin kausilla, että miten paljon siellä on lapsia katsomossa, joilla on äänivalta! Ei mielestäni oikeudenmukaista, Arja kurnuttaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Monen kommentoijan mielestä taikuri Noora Karman olisi kuulunut pudota Kaken sijaan.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa