fbq
Tähdet, tähdet Kake Randelin

Iskelmälegenda Kake Randelin putosi yllättäen Tähdet, tähdet -iskelmäjaksossa – ”Muistan tämän ikuisesti!”

Tähdet, tähdet -kaudella nähtiin ensimmäinen pudotus, kun Kake Randelinin Kirka-versio ei riittänyt jatkoon.

Neljännessä Tähdet, tähdet -jaksossa 28.4. teemana oli iskelmä. Luvassa oli myös kauden ensimmäinen pudotus.

Kun tulkittavana oli juuri iskelmän klassikot, olisi voinut luulla, että juuri kauden selkeästi eniten iskelmään päin kallellaan oleva artisti eli Kake Randelin olisi selvillä vesillä. Mutta toisin kävi.

Kaken intiimi tulkinta Kirkan Pyydä vain -kappaleesta sai tuomaristonkin hurmokseen.

– Olipa ihana kuulla kaltaisesi iskelmäveteraanin kunnianosoitus toiselle iskelmäveteraanille. Sinulla on kyky randelisoida kaikki musiikki. Sinä kommunikoit, sinä esität ja sinä heittäydyt musiikin pauloihin, Lilli Paasikivi runoili Kaken kunniaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lopussa pudotusuhan alla oli Kaken ja Tidjân Ban muodostama kaksikko. Juontaja Susanna Laineen kerrottua yllättävän tuloksen Kake ei vaikuttanut ollenkaan pettyneeltä, vaan sitä vastoin puhkesi ylistykseen.

– Kiitos kaikista näistä neljästä jaksosta, hyvät katsojat! Te annatte kaiken sen voiman, minkä me tarvitsemme, kun esiinnymme, Kake kiitteli.

– Lisäksi meistä on muodostunut yksi suuri perhe. Susanna, I love you! Tämä on ollut upea matka tutustua näihin henkilöihin. Muistan tämän ikuisesti!

Seuraavasta jaksosta lähtien Tähdet, tulee myös perjantaisin, eli perjantaista 3. toukokuuta lähtien siirrytään kahden jakson viikkotahtiin.

Tähdet, tähdet Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin.

Seuraa meitä somessa