fbq
Kake Randelin

Yksi asia yllätti Kake Randelinin totaalisesti Tähdet, tähdet -kisassa – ”Tuli sellainen fiilinki, että lakki päästä”

1970-luvun lopulla Syksyn sävel -kilpailusta maineeseen nousseella Kake Randelin on yksi tämän kevään Tähdet, tähdet -kisaajista. Hänellä on selkeä vastaus valmiina, kun kysytään, kuka tai ketkä ovat hänelle itselleen tähtiä.

– Koko tämä Tähdet, tähdet -porukka! Eivät siis pelkästään artistit, vaan kaikki mukana olleet. Koko tuotantotiimi oli niin sydämellistä joukkoa, että muistelen tätä varmasti vuosikausia senkin jälkeen, kun olen lopulta myynyt mikrofonini pois ja nautin eläkepäivistä, Kake kertoo.

Ohjelmaan lähteminen oli Kakelle lopulta helppo päätös.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se oli kuitenkin pieni yllätys, kuinka kova työ tähän lopulta vaadittiin. Minulla oli ensinnäkin kuvitelmissa, että kuvataan pari–kolme päivää ja se on siinä, Kake myöntää.

– Jo eri tyylilajien harjoittelemiseen meni paljon aikaa. Siinä oli kova opetteleminen, kun ihan kaikenlaista laulamista ei ole tullut harrastettua.

– Esimerkiksi räppiä opetellessa tuli sellainen fiilinki, että lakki päästä niitä tyyppejä kohtaan, jotka tämän taidon kunnolla osaavat. Huomasi, ettei se olekaan niin yksinkertaista, että sanotaan sanoja peräkanaa rytmin tahdissa.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa