fbq

Tämä nainen on Tähdet, tähdet -kisaajan Teemu Roivaisen oma tähti – ”Onhan se varmasti ollut oppikoulu puolin ja toisin”

Teemu Roivainen vertaa itseään mieluiten kirvesmieheen, eikä koe olevansa tähti tai taiteilija.

Teemu Roivainen on yksi tämän kevään Tähdet, tähdet -kauden kilpailijoista. Laulajalla on takanaan voittojen sarja, kun hän on sekä vuoden 2014 tangokuningas että Selviytyjät Suomi -tosi-tv-kilpailun vuoden 2023 voittaja.

Ohjelman nimi on Tähdet, tähdet, mutta ketkä ovat Teemulle sellaisia artisteja, joita hän kutsuu tähdiksi?

– Suurimpia idoleita ja tähtiä ovat olleet kaikki ne ihmiset, joiden kanssa on saanut musisoida elämän aikana. Kun menee ensimmäisellä pianotunnille neljävuotiaana, niin jo se opettaja on pikkupojalle tähti, Teemu maalailee.

– Jos nimiä haluaa mainita matkan varrelta, niin Saara Aallon kanssa olemme tehneet yhteistyötä tosi paljon. Aloitimme jo Oulun Madetojan musiikkilukiossa yhtä aikaa, ja teimme yhteisiä keikkoja ja levytyksiä varmaan 12 vuoden ajan. Onhan se varmasti ollut oppikoulu puolin ja toisin, Teemu uskoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat – mukana Sara Chafak, Teemu Roivainen ja Erika Vikmanin sisko

Itseään Teemu ei tituleeraa tähdeksi. Uraa ajaa muutenkin eteenpäin tiukka työmiehen asenne.

– Joskus ennen koronaa laskin, että tein parhaimmillani 213 keikkaa vuodessa – osa oman bändin kanssa ja osa vierailevana solistina. Kyllä tässä voi sanoa olevansa osa vanhan koulukunnan jatkumoa, jossa keikkaillaan paljon, Teemu kertoo.

– Se on tärkeää sielunmaisemanikin kannalta. Minun on vaikea nähdä itseäni taiteilijana, vaan olen enemmänkin kuin kirvesmies. Keikkareissuillakin tykkään roudata ja olla auton ratissa. Kun tekee kaikenlaista, niin välttää leipääntymisen.

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 7.4.

Seuraa meitä somessa