fbq

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat – mukana Sara Chafak, Teemu Roivainen ja Erika Vikmanin sisko

Vuoden 2024 Tähdet, tähdet -kilpailijat on julkistettu. Kilpailijajoukko muodostuu suomalaisen viihteen monitaitureista. Mukana on sanoja rakastava räppäri, rumpuja soittava näyttelijä, musiikin monitaitureita, laulava sometähti, mentalisti sekä tuoreita lahjakkuuksia.

Tähdet, tähdet -ohjelma starttaa jälleen Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa 2024. Nelonen julkisti uuden kauden kilpailijat.

Kevään Tähdet, tähdet -kilpailijakaartiin kuuluvat räppäri Paleface, muusikko Kake Randelin, viihdetaiteilija Helena Lindgren, juontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, näyttelijä Riku Nieminen, ex-missi ja sometähti Sara Chafak, laulaja Jennika Vikman, näyttelijä ja muusikko Malla Malmivaara, muusikko Tidjân Ba, mentalisti Noora Karma ja laulaja Teemu Roivainen.

Tuomaristotrion tällä kaudella muodostavat Lilli Paasikivi, Juuso Mäkilähde ja Sami Yaffa.

Käärmeet piinasivat Utö-sarjan kuvauksia – Pihla Viitala paljastaa: "Se on aika hardcore-paikka"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Lilli Paasikivi

Lilli toimii erilaissa kulttuurialan asiantuntijatehtävissä, ooppera- ja konserttilaulajana, luennoitsijana ja esiintymisvalmentajana. Tuomarina hän pyrkii kannustamaan ja rohkaisemaan kilpailijoita.

Juuso Mäkilähde

Juuso on monille tuttu tv:stä ja radiosta, tällä hetkellä hän juontaa Radio Suomipopin Aamulypsyä. Tuomaristossa hän edustaa kansan ääntä, ja hänen tuomarointitapansa on hellän humoristinen ja kansantajuinen.

Sami Yaffa

Rokkari Sami on soittanut muun muassa Hanoi Rocksissa, Pelle Miljoona Oy:ssa, Joan Jett and the Blackheartsissa ja New York Dollsissa. Tuomarina hän haluaa nähdä kilpailijoiden aitouden ja kyvyn puhutella yleisöä personallisuudellaan.

Susanna Laine
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juontajan saappaisiin astuu tuttuun tapaan Susanna Laine. Musiikki ja esiintyminen ovat hänelle tuttua, sillä hän on tähdittänyt useita musikaaleja ja ollut Aikakone-yhtyeen jäsen.

Paleface

– En pidä siitä, että minut laitetaan ulkopuolelta johonkin tiettyyn lokeroon. Siksi heittäytyminen eri genreihin on loistavaa, Paleface kertoo Nelosen tiedotteessa.

Paleface on suomiräpin pioneeri ja kärkäs kommentaattori. Hän on kulta- ja platinapalkittu rap-artisti, jonka tietämys musiikista on vertaansa vailla. Kisaan hän lähtee täysillä ja häpeilemättä, vaikka laulu ei ole artistin ykkösjuttu.

Tähdet, tähdet

Jennika Vikman

– Haluan voittaa omia ennakkoluulojani – ajatuksia siitä, etten pysty johonkin, Jennika kertoo Nelosen tiedotteessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jennika on nouseva artisti, jolle musiikki ja esiintyminen ovat olleen pienestä pitäen iso osa elämää. Artisti on vielä suurelle yleisölle tuntematon, mutta nyt hän pääsee toteuttamaan unelmaansa.

Tidjân Ba

– Tässä ohjelmassa voin pitää hauskaa ja tuoda hyvää fiilistä yleisölle, Tidjân kertoo Nelosen tiedotteessa.

Kesällä 2024 paluun tekevästä Kwan -yhtyeestä tuttu laulajat, ääninäyttelijä ja opettaja  Tidjân lähtee ohjelmaan haastamaan itseään. Hän aikoo antaa kaikkensa niin soulissa kuin rockissakin.

The Voice of Finlandissa kilpailijoina julkkiksia – mukana Salkkarit-tähti ja jääkiekkoilija

Hanna Kinnunen 

– Hypätään ensin, ja jutellaan sen jälkeen… Hanna kertoo tiedotteessa.

Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna haaveili nuorudessaan artistin urasta, musiikki oli nuoren Hannan ykkösjuttu. Ohjelmassa hän aikoo valloittaa yleisön sydämet innolla ja energialla sekä unohtumattomilla esityksillä.

Riku Nieminen 

– Vahvuuteni on komiikassa ja siinä, että heittäydyn vailla minkäänlaista tulosvastuuta, Riku kertoo Nelosen tiedotteessa.

Näyttelijä ja juontaja Riku aikoo haastaa itsensä laulajana ja viihdyttäjänä. Hän on valmis yllättämään katsojat monipuolisuudellaan ja heittäytmiskyvyllään genressä kuin genressä.

Sara Chafak 

– Musiikki on yksi isoin asia elämässäni – tallennan omia ajatuksiani ja fiiliksiäni musiikkiin, Sara kertoo Nelosen tiedotteessa.

Sara nousi kansan tietoisuuteen vuoden 2012 Miss Suomena, lisäksi hän on kokki ja sosiaalisen media ammattilainen. Ohjelmasta hän hakee uusia kokemuksia ja mahdollisuutta haastaa itseään laulajana ja esiintyjänä.

Helena Lindgren 

– Koen, että minulla on rikas musiikkiperintö, ja olen siitä hyvin kiitollinen, Helena kertoo Nelosen tiedotteessa.

Helena on tullut tunnetuksi niin meikkitaiteilijana kuin laulajana, ja hän on viihdyttänyt yleisöä yli 30 vuotta. Kisassa  hän kokee vahvuuksikseen musikaalisuutensa, monipuolisuutensa ja kykynsä heittäytyä eri genrejen tunnelmiin.

Kake Randelin 

– Tässä kisassa innostaa justiin se, että mennään mukavuusalueen ulkopuolelle, Kake kertoo Nelosen tiedotteessa.

Kake on suomalaisten tuntema iskelmälaulaja, joka nousi suosioon 1980-luvun alussa. Iskelmä on laulajalle rakkain genre, mutta hän aikoo heittäytyä kisassa muidenkin genrejen vietäväksi.

Noora Karma 

– Vahvuuteni on viihdyttäminen ja esiintyminen – kokonaisuus edellä mennään, Noora kertoo Nelosen tiedotteessa.

Maagikkona ja mentalistina tunnettu Noora aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana ja myöhemmin suoritti englantilaisessa yliopistossa musiikkitutkinnon.  Kisassa Noora haastaa itsensä. kilpailu jännittää, mutta lavalla Noora aikoo antaa kaikkensa ja yllättää yleisönsä heittäytymiskyvyllään ja muilla tempuillaan.

Teemu Roivainen 

– Minulle musiikissa tärkeintä on melodia ja teksti – biisin täytyy kolahta, Teemu kertoo Nelosen tiedotteessa. 

Teemu on laulaja, lauluntekijä ja vuoden 2014 tangokuningas.  Hän osallistuu ohjelmaan ennakkoluulottomasti, ja hän aikoo valloittaa suuren yleisön sydämet olemalla oma itsensä.

Malla Malmivaara 

– Vahvuuteni on muuntautuvuus ja se, että olen valinnut biisit, joihin voi aidosti mennä mukaan, Malla kertoo Nelosen tiedotteessa.

Malla on tullut tunnetuksi laulajana ja näyttelijänä. Kisassa hän aikoo viedä itsensä epämukavuusalueelle, iloa unohtamatta. Diskosävyillä leikittelevä Malla on valmis valloittamaan yleisön laulutaidollaan ja tuomalla lavalle lumoavaa naisenergiaa.

Tähdet tähdet

Tähdet, tähdet alkaa Nelosella ja Ruudussa huhtikuussa.

Artikkeli päivitetty 10.42

Seuraa meitä somessa