fbq

Tässä ovat Erikoisjoukot-kilpailijat – mukana Anni Vuohijoki, Noora Räty ja Susanna Koski

Erikoisjoukot-ohjelman toinen kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 12. maaliskuuta.

Erikoisjoukot-ohjelma palaa toiselle kaudelle tiistaina 12. maaliskuuta. Rankkaan kilpailurealityyn osallistuu 15 julkisuuden henkilöä. He suorittavat ohjelman aikana fyysisesti ja henkisesti haastavia harjoitteita, jotka erikoisjoukkoihin pyrkivän on läpäistävä.

Mukana ovat toimittaja ja juontaja Mika Parikka, poliitikko Susanna Koski, artisti Tuomas Kauhanen, somevaikuttaja Mandimai Sundberg, somepersoona Aleksi Hakanen, yrittäjä ja fitnessvaikuttaja Vertti Harjuniemi, radiojuontaja Mari Valosaari, artisti Papi Pike, artisti Petra Gargano, scoottaaja Helmeri Pirinen, liikunta-alan yrittäjä Oona Tolppanen, lääkäri ja ex-painonnostaja Anni Vuohijoki, ravintoloitsija Sami Garam, jääkiekkoilija Noora Räty sekä ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Vuoden esiintyjä Kaitsu Rinkinen joutui keskeyttämään moottorikelkkareissunsa Lapissa Venla-gaalan takia: "Ei ollut turha reissu"

Erikoisjoukot-kokelaat
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kokelaita ei puhutella heidän nimillään, vaan kouluttajat puhuttelevat heitä pelkin numeroin, joita kokelaat kantavat hihoissaan. Koulutusleiri järjestetään hylätyllä Lohjan Kalkkitehtaalla. Kokelaiden on muun muassa taisteltava nyrkein, selvitä ulos veden alle upotettavasta autosta ja taistelukoiran hyökkäyksestä. Ravinnon määrä vähenee päivä päivältä ja lyhyitä yöunia katkotaan lisäharjoituksilla. Tavoitteena on selvittää kilpailijoiden henkinen kestävyys ja päättäväisyyden taso. 

Ohjelmasta ei äänestetä ketään ulos, vaan mentaliteetti on tulos tai ulos. Kun kokelaan jaksaminen loppuu, hän ilmoittaa luovuttavansa. Loppuun selviävät vain vahvimmat ja päättäväisimmät.

Kouluttajien rooleissa nähdään ensimmäiseltä kaudelta tutut entiset erikoisjoukko-operaattorit. Heillä on kokemusta sotilaisoperaatioista muun muassa Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Pääkouluttajana toimii Janne Lehtonen ja kouluttajina Jan Kuutti, Robin Hendry ja Matias Petäistö.

Erikoisjoukot alkaa Nelosella ja Ruudussa 12. maaliskuuta.

Seuraa meitä somessa