fbq
Suuri seikkailu

Villi kortti tippui Suuresta seikkailusta – voittaja suoraan semifinaaliin

Lapin seikkailukilpailusta lähti jälleen yksi kilpailija kotimatkalle 27. huhtikuuta.

Suuri seikkailu -ohjelmassa joukkueet sekoitettiin 27.4. nähdyssä jaksossa. Vihreän joukkueen kapteenina toimi Lauri Huttunen ja oranssin Hanna Tikander.

Kapteenit joutuivat lähettämään jälleen kaksi kilpailijaa kaksintaisteluun.

Lauri pohti asiaa Daniel Aholan kanssa mökkileirillä. Vihreän uuteen tiimiin kuuluivat lisäksi Marja Kihlström, Markus Pöyhönen ja Yagmur Özberkan.

– Tässä rupeaa olemaan aika kriittiset paikat. Pistetäänkö me sinne kova, joka tulee takas vai villi kortti, joka on uhraus meille? Lauri mietti ääneen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Onneksi se on sun homma päättää, eikä mun, Daniel pohti.

Oranssiin tiimiin kuuluivat Hannan lisäksi Jesse Markin, Sanna PikkarainenMarko Maunuksela ja Joonas Saartamo. Lauri pohti, että Hanna on kasvanut yhteen Markon ja Joonaksen kanssa, joten hän suojelisi miehiä pudotukselta.

Lauri pohti lopulta kahden henkilön välillä. Hän päätti lähettää Yagmurin kaksintaisteluun ja säästää Danielin.

– Oli yllättävän henkisesti kivulias päätös lähettää yhtään kukaan täältä sinne kaksintaisteluun. En tykännyt yhtään tästä, Lauri pohti.

Yagmur ei ollut yllättynyt Laurin päätöksestä.

Hanna suunnitteli nimeämistä koko joukkueen voimin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Me ollaan tässä tällä hetkellä kolme vanhaa vihreetä, nykyistä oranssia, ja sitten meillä on teidät kaksi vanhaa oranssia, Hanna sanoi.

Hanna kuitenkin päätti, ettei lähetä Jesseä tai Susannaa kaksintaisteluun vain sen takia, että he ovat tulleet toisesta joukkueesta. Hän kertoi, ettei ole perusteluja sille, miksi kumpikaan näistä kahdesta kuuluisi pudotuspeliin.

– Näiden päätösten tekeminen menee koko ajan vaikeammaksi, Hanna sanoi joukkuetovereilleen.

Hanna päätti lähettää Joonaksen. Hän koki, että Markolla on enemmän tietotaitoa.

– Kyllä mä huomasin Joonaksen reaktiosta, että eihän se riemusta hyppinyt. Sillä on muutenkin tällä hetkellä paska fiilis, Hanna analysoi.

– Siinä solmu/suojuoksukilpailussa hyppäsin parruun kylki edellä, ja huomaan, että se on aika kipeä. Se vaikuttaa nyt niin mieleen kuin kehoon, Joonas kertoi.

Joonas lähti kaksintaisteluun kipeän kylkiluun kera.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksintaistelijat saivat tehtäväkseen kuljettaa kolme pussia, jotka oli köytetty puomin ympärille, puomin alusta loppuun. Lisähaasteen kisaan toi syksyinen sade. Joonas koki heikkoudekseen leikatun polvensa. Yagmur pelkäsi putoavansa puomilta alas.

Joonas otti johtoaseman, mutta tippui puolivälissä ensimmäistä puomia alas. Hän kuitenkin ohitti pian Yagmurin jälleen. Joonas voitti kisan, hänestä tuli oranssin joukkueen uusi kapteeni, ja samalla hän sai semifinaaliin paikan. Seuraava kaksintaistelu tulisi olemaan viimeinen, ja kapteenilla on immuniteetti nimeämissä.

Yagmur sai nimetä vihreän joukkueen seuraavan kapteenin, joka selviää seuraavassa jaksossa.

– Totta kai harmittaa. Semifinaali oli se, mihin mä kovasti tähtäsin. Suuri seikkailu on ollut mielettömän upea kokemus, Yagmur kertoi.

– Joukkuekaverit kutsuvat minua Turun Tom Cruiseksi ja villi kortiksi. Olen ehkä omassa arjessa aliarvioinut itseni monesti. Katsotaan, mitä tästä ammentaa, hän lisäsi.

Suuri seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa