fbq
Race Across The World Suomi; S1; kilpailjat; ryhmäkuva; key art, Jutta ja Juha Larm, Juha ja Jalo Itkonen, Meeri Koutaniemi, Meiju Niskala, Michele Murphy Kaulanen, Jasmin Isomäki, Niko Saarinen, Outi Mykkänen, Ibrahim Manza, Abdirahman Keinaan, ernest lawson

Yksi pari joutui luovuttamaan Race Across the Worldissa – rahat loppuivat

Race Across the World Suomessa kilpailijoiden seuraava etappi oli Puolan Krakova.

Muranosta, Italiasta lähtiessä johdossa olleet Jutta ja Juha Larm suuntasivat kohti Wieniä, Itävaltaa, kun taas Juha ja Jalo Itkonen sekä Michele Murphy-Kaulanen ja Jasmin Isomäki lähtivät kohti Puolaa Innsbruckin kautta.

Mintun ja Jasminin rahat alkoivat olla lopussa, ja heillä oli enää alle sata euroa lompakossa. Sen vuoksi he tekivät päätöksen lopettaa kisa kesken, sillä he eivät halunneet anella ilmaiskyytejä ihmisiltä, eikä heillä olisi ollut rahaa enää yöpymiseen eikä ruokaan.

– Mun mielestä me päästään lopettamaan tää kunnialla, eli yhtä hyvillä fiiliksillä, mitä me ollaan tää koko reissu vedetty, Michele arvioi.

Viimeisillä rahoilla he ostivat retken vuorille köysiratavaunussa. Äiti ja tytär totesivat lähteneensä hakemaan uusia kokemuksia ja testaamaan, miten he tulevat toimeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Me ollaan tässä 24/7 väännetty keskenämme, ja on mennyt äärettömän hyvin, Minttu kiitteli.

Jasmin kuvaili matkan olleen hänelle silmiä avaava. Hän oli päässyt liiasta ankaruudesta itseään kohtaan ja oppinut armollisuutta.

– Täällä on ollut aikaa pohtia, kun ei ole ollut puhelimia ja kaikkea muuta omaa tekemistä. Sen on tajunnut, kun on kohdannut kaikkia upeita ihmisiä, että elämä on oikeasti aika lyhyt, ja täynnä niin hienoja kokemuksia, että on ajanhukkaa piiskata itseään kaikista pienistäkin virheistä.

Larmit saapuivat Krakovaan ensimmäisinä ja Itkoset heitä neljä ja puoli tuntia jäljessä.

Race Across the World Suomi lauantaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa