fbq

Pystytkö katsomaan nauramatta? Ryan Gosling vieraili sketsiohjelmassa, mutta repeili taukoamatta

Ryan Gosling menetti pokkansa lähes kaikissa Saturday Night Liven sketseissä.

Näyttelijä ja kolminkertainen Oscar-ehdokas Ryan Gosling juonsi viihde- ja sketsiohjelma Saturday Night Livea 13. huhtikuuta. Gosling mainosti tulevaa elokuvaansa, toimintakomediaa Fall Guy, joka saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 26. huhtikuuta. 

Ohjelmaan kuuluu, että vieraileva juontaja näyttelee myös eri sketseissä. Gosling menetti kuitenkin lähes jokaisessa ohjelmanumerossa pokkansa.

Ensimmäisessä sketsissä viranomaiset kuulustelevat kolmea ystävää, jotka joutuivat avaruusolioiden sieppaamiksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Gosling virnuilee, kun Kate McKinnon on polvillaan hänen haaravälissään ja esittää avaruusoliota, joka tutkii Goslingia.

Toisessa sketsissä Gosling on poikaystävä, joka ilmoittaa ystäväpariskunnalleen menneensä kihloihin tyttöystävänsä kanssa. Todellisuudessa Gosling ei edes halua mennä kihloihin ja yrittää päästä pinteestä. Hän yrittää saada kaverinsa maksamaan hänelle 12 000 dollaria, jotta voisi aloittaa Istanbulissa uuden elämän. Lähes kuuden minuutin mittaisessa sketsissä Gosling tyrskii kuuluvasti.

Parhaiten Goslingin pokka pysyi kolmannessa sketsissä, jossa hän ja Marcello Hernández yrittävät vakuuttaa ystävänsä (Kenan Thompson) siitä, että hän osallistuisi juhliin, jossa on Margot Robbie, Goslingin vaimo Eva Mendez ja alkuperäinen koira Beethoven-elokuvasta (1992, SkyShowtime).

Täydellinen repeily tapahtuu Beavis and Butt-Head -sketsissä, jossa Gosling on samannimisestä animaatiosarjasta tuttu Beavis. Maskeeraus on niin onnistunut, että näyttelijä Heidi Gardner, sekä Butt-Headin esittäjä (Mikey Day) repeävät myös nauruun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viidennessä sketsissä perhe on menettänyt isoisänsä epäonnistuneessa leikkauksessa. Lääkäri (Bowen Yang) ja hänen apulaisensa (Gosling) tulevat pahoittelemaan tilannetta. Gosling ei pysty sanomaan vuorosanojaan nauramatta, minkä seurauksena hänen kanssanäyttelijänsäkin repeävät nauruun.

Viimeisessä sketsissä Gosling ja Chloe Fineman esittävät ”poistetun kohtauksen” elokuvasta Erin Brockovich (2000, Netflix), jonka pääosissa olivat Julia Roberts ja Aaron Eckhart

Motoristi (Gosling) esittelee itsensä uudelle naapurilleen (Fineman) ja yrittää saada hänen numeronsa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Gosling nauraa jälleen, kun puolet hänen tekoviiksistään putoaa kesken sketsin.

Seuraa meitä somessa