fbq

Jaajo Linnonmaa kuittailee palkasta valittaneille kilpailijoille Diili-podcastissa

Jaajo Linnonmaan mielestä 5000 euron kuukausipalkan pitäisi motivoida, jos katsoo kilpailijoiden vuosituloja.

Julkisuudessa on vuosien saatossa keskustelu paljon Diili-voittajan palkasta. Esimerkiksi Christopher Hokkanen kertoi helmikuussa Niklas Nukarin Ohituskaista Diiliin -podcastissa, että oli tyytymätön kuullessaan Korjaamon johtajalle määritellyn palkan. Myös Laura Biskop kritisoi palkkaa, mistä ei olisi saanut kertoa julkisuuteen salassapitosopimuksen vuoksi.

– Mutta ensinnäkin, että lähtee Helsinkiin jollain viiden tonnin palkalla, ihan oikeasti? Niin kuka sinne viitsii sellaisella liksalla lähteä? Onhan se aika pieni, Laura ihmetteli podcastissa.

Diili-podcastin 14. jaksossa Jaajo Linnonmaa valottaa tuoreen Diili-voittajan, Aini Mäensivun palkan kilpailukykyisyyttä, sekä työnkuvaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kyllähän se on ollut jotenkin hupia katsoa, että tyypit, ketkä ovat olleet mukana kilpailussa ja ovat kertoneet, että heitä ei 5000 euron kuukausipalkka hirveästi motivoi, Jaajo aloittaa.

– Sitten, kun katsoo edellisen vuoden tuloja, jotka ovat olleet alle 20 000 euroa, niin voisi kuvitella nopealla matikalla, että kyllä se motivoi, hän jatkaa.

Jaajo paljastaa Diili-podcastin juontajille, Lotta Backlundille ja Verneri Ruohorannalle, että hän on tavannut jo Ainin kanssa muutamaan otteeseen ja käynyt läpi, mitä työn tulevaisuus tuo tullessaan.

– Varsinkin se, mitä Aini itse haluaa. Aini voi sitten itse kertoa, miten hän näkee tulevaisuuden. Totta kai meillä kaikilla on unelmia ja muita. En halua Ainia rajata, Aini tekee, mitä Aini haluaa, Jaajo toteaa.

– Luulen, että Aini tulee rakastumaan uuteen työmiljööseensä niin paljon, että sitä ei saa pois sieltä kirveelläkään, Diilin pääjehu summaa.

Diili-podcast Suplassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa