fbq
Jakso 8 Diili Aini Mäensivu

Diilin voittanut Aini paljastaa juonittelut kulisseissa: "En lähtenyt mukaan"

Diilin voittaja Aini Mäensivu säilytti oman mielenmalttinsa koko kuvausten ajan.

Diili-voittaja Aini Mäensivu nähtiin ohjelmassa lehmänhermoisena suorittajana, jolla ei pinna palanut missään vaiheessa, vaikka paineet olivat jokaisessa tehtävässä kovat.

– Ohjelmasta ei ole leikattu mitään Ainin raivokohtauksia pois, sillä sellaisia ei ollut. Kyllä mä olen aika kärsivällinen, enkä lähde draamaan mukaan. Saatan olla myrskyn mukana ja myrskyn silmässä, mutta mulla on oma tapani käsitellä sitä. Minulla ei ole tarvetta lähteä mukaan suun soittoon ja aggressiiviseen länkyttämiseen, hän kuvailee Katsolle.

Hän kertoo ymmärtävänsä, että kanssakilpailijoilla saattoi kuohahdella, sillä tekemisen tahti oli kova.

– Itselläni tunteiden kuumeneminen ehkä näyttäytyy jollain toisella tavalla, ja sitten muilla se tulee verbaalisena ulos. Se on vain tapa itse kullekin toimia ja miten sitä painetta purkaa ja käsittelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aini uskoo, että hänellä on hyvä paineensietokyky muun muassa joogan ja mindfulnessin ansiosta.

– Mulla on sellainen työkalu, miten lepään ja puran stressiä, mutta kyllähän se vaati sitä, että ihan tietoisesti piti ottaa hetkiä palautumiselle ja hengittelylle.

Ainin mukaan ryhmähenki oli kuvausten aikana hyvä, ja hän kokee tulleensa kaikkien kanssa hyvin toimeen. Erityisen läheinen hän tuli Salme Kokon ja Jussi Haaviston kanssa. Hän kuitenkin myöntää havainneensa, että kulisseissa juoniteltiin.

– Kyllä mä tunnistan sen, kun on ollut puhetta siitä, että siellä on ollut tosi paljon pelaamista ja liittoutumista. Varmasti on ollut. Sitten taas, kun mä en ole itse lähtenyt mukaan kyräilyyn ja pelaamiseen, niin on ehkä pysynyt siitä pois sen verran, että ei ole semmoista kokemusta, että mä olisin jotenkin syvällä jossain ihmisten välisissä kinasteluissa mukana, hän muotoilee. 

Aini oli finaalissa kahden voimakkaan persoonan Niklas Nukarin ja Jessin Landenin kanssa. Niklas ja Aini taistelivat voitosta viime kädessä toisiaan vastaan.

– Niklaksen kanssa meillä oli finaalipäivänä tosi hyviä henkeviä keskusteluja, jotka jäivät mulle mieleen. Me ollaan hyvin erilaisia ja keskityttiin esimerkiksi tehtävissä eri asioihin, mutta hän on todella aito, lämmin ja ihana ihminen sitten kuitenkin, että henkilökemiatasolla tullaan hyvin juttuun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jessin kanssa Ainilla oli semifinaalitehtävässä selkeästi eripuraa, kun he suunnittelivat hääjuhlaa.

– Ehkä hänen kanssaan me ei löydetty semmoista yhteistä säveltä samalla tavalla, mutta ei siinä mitään. Ei kaikkien kanssa tarvitse olla parhaita kavereita. 

Diiliä seuraavaa julkisuutta Aini myöntää vähän jännittävänsä. Hän sanoo, ettei julkisuus kiinnosta häntä itsessään, mutta oman työnsä kautta hän on valmis olemaan esillä.

– Itseisarvoisesti julkisuus ei ole mulle ollenkaan tärkeä juttu. Mutta totta kai minusta on hienoa, jos näkyvyyttä pystyisi käyttämään johonkin hyvään. Olen ollut paljon esimerkiksi hyväntekeväisyydessä mukana, tai johonkin semmoiseen, että voi rohkaista ja inspiroida muitakin ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja luomaan oman näköistään elämää.

Seuraa meitä somessa