fbq
Diili-pressi 11.12.23 Paikka: Clarion Hotelli JätkäsaariKuvassa: Jessi Landen

Jessi Landen paljastaa, mitä tapahtui Diili-risteilyllä – kuvauksissa oksennusastia

Jessi Landen on vieraana Diili-podcastissa.

Yksi Diilin finalisteista Jessi Landen ei ole ollut tyytyväinen siihen, että hänestä on tehty ohjelman riidan haastaja, mikä on hänen mukaansa saatu aikaan johdattelevilla haastattelukysymyksillä ja leikkauksella.

– Kyllähän sen konfliktin saa kaivettua, kun tarpeeksi leikkelee. Mä jossain kohtaa vähän ärsyynnyin siihen, että multa haettiin koko ajan haastatteluissa, että kun teillä on tää konflikti, teillä on tää erimielisyys, teillä on tää riita. Ei meillä ole mitään riitaa, me ollaan asioista eri mieltä ja sit mennään eteenpäin, hän vuodattaa podcastissa.

Jessi myös paljastaa, mitä tapahtui radiokanavan risteilyllä, jossa kilpailijat suorittivat aiempaa tehtävää. Hän kertoo, että kameroiden sammuttua ilta venyi pitkäksi, eikä vointi ollut parhaimmasta päästä seuraavana päivänä, kun kuvattiin johtoryhmän istunto.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Huomasitteko sen seinäkkeen, joka oli meidän selän takana johtoryhmässä? Meidän kilpailijakoordinaattori ennen kuin me istuttiin siihen ilmoitti meille, että siinä on samppanja-cooler. Jos tulee paha olo, siihen saa ja pitää oksentaa. Ei lattialle, eikä pöydille. Sen verran raikasta siellä oli aamutuimaan.

Diili maanantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Kilpailijat näyttivät risteilytehtävän jälkeen freeseiltä bileillasta huolimatta.

Seuraa meitä somessa