fbq
Jakso 13 Diili, Jessi Landen, Aini Mäensivu

Jessin ja Ainin välit kiristyvät Diilissä: "Tuntui todella aiheettomalta"

Diilissä selvitetään, ketkä jatkavat finaaliin.

Diilin semifinaalitehtävänä tiimien on järjestettävä häät samalla päivälle. Jakso esitetään Nelosella maanantaina 4. toukokuuta, ja se on jo katsottavissa Ruutu+:ssa. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu.

Vihittävänä on kaksi pariskuntaa: Elisa ja Zack sekä Annika ja Tuomas. Kilpailijoilla on käytössään vihkijä, ja vihkimisen tulee alkaa samana päivänä kello 17. Aikaa häiden järjestämiseen on siis vain muutama tunti.

Hääparit ovat itse kutsuneet paikalle omat vieraansa, hankkineet sormukset ja hääpuvut, mutta kilpailijoiden tehtävänä on huolehtia kaikesta muusta.

Aini Mäensivulla on vuosien kokemus hääsuunnittelijan tehtävistä Lontoossa, ja hän onnistuukin parinsa Jessi Landenin kanssa järjestämään tunnelmallisen, hääparin näköisen juhlan. Neuvonantajat Amel Gaily ja Toni Lähde ovat vaikuttuneita lopputuloksesta, mutta kritiikkiäkin löytyy.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Semmoset asiat, jotka he olisivat voineet jättää vähemmälle, olivat heidän keskinäiset väännöt ja erimielisyydet, Amel kiteyttää.

Naiset väänsivät erityisesti aikataulun tekemisestä ja siitä, tilataanko juhlaan taikuri. Jessin mielestä projektinjohtajana toimiva Aini oli tehtävässä päällekäyvä.

– Hän oli tosi mieltä. Vähän kiinnostaisi tietää, millaisia häitä hän on tehnyt ja kuinka paljon. Mä en ole tehnyt satoja häitä, mutta väitän, että mulla oli silti parempi huntch joissakin kohti, että miten asiat oikeasti menee, Jessi kommentoi.

Hääparit luottivat suuret päivänsä Diili-kilpailijoiden käsiin.

Aini toteaa, että hänestä oli turhauttavaa vääntää Jessin kanssa pienistä yksityiskohdista, jotka tuntuivat hänestä kokonaisuuden kannalta aika pieniltä.

– Jossain vaiheessa hän sanoi jotenkin vähän siihen tyyliin, että ihan kuin mä olisin melkein tyhmä, että eihän tätä näin voi tehdä. Se tuntui todella aiheettomalta, hän sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ennen johtoryhmän tapaamista Jessi on voitonvarmana.

– Jos nyt finaalissa ollaan, niin ilo katsoa kakkosta silmiin. Kyllä mä aattelin voittaa, Jessi uhoaa Ainille.

Ainilla on sanansa sanottavana Jessin tyylistä.

– Hän on voimakastahtoinen ja näkemyksellinen, mutta se näyttäytyy hänen kanssaan työskenteleville usein näpäyttelynä ja jopa ilkeytenä, ja se ei mun mielestä ole hyvän johtajan ominaisuus, Aini summaa.

Diili Nelosella ja Ruudussa maanantaina.

Seuraa meitä somessa