fbq
Kolmiodraama

Kolmiodraama-Sami saa viestin toiselta naiselta – Terhiltä tunteikas reaktio

Kolmiodraama-ohjelmassa Sami saa uuden mahdollisuuden rakkauden rintamalla.

Kolmiodraama-ohjelman seitsemännessä jaksossa 16. huhtikuuta Sami saa viestin kolmannelta pyörältä, Christinalta, parien yhteisen illanvieton aikana. 

Samilla oli kaksi deittiehdokasta, joiden kanssa hän tutustui tekstiviestien välityksellä ohjelman ensimmäisessä jaksossa. Viestien perusteella hän valitsi tutustua syvemmin Terhin kanssa. Christina jäi tuolloin taka-alalle.

– Hei Sami! Halusin ilmoittaa, että ensi viikolla pääset tapaamaan myös minua treffeillä. Toivottavasti otat minut avoimin ja iloisin mielin vastaan, Sami lukee Christinan viestiä ääneen.

Sami kertoo valinneensa Terhin fiilispohjalta. Mies lisää, ettei ole katunut päätöstään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä näen tämän puhtaasti pelkkänä mahdollisuutena. En näe tässä mitään uhkia, että tämä on erittäin iso mahdollisuus, Sami pohtii kolmatta pyörää.

Terhi on iloinen Samin reaktiosta saamaansa viestiin.

– Mun mielestä Samin reaktio oli tosi herrasmiesmäinen. Hänhän olisi voinut teilata mut tuolla, että jes onneksi pääsen Terhistä eroon, ja onneksi saan uuden mahdollisuuden. Mutta mun mielestä todella tahdikas ja ihana reaktio, Terhi analysoi.

– Oli selvästi totta kai innoissaan, mutta kun sanoi loppuun, että en kadu mitään, niin ei olisi voinut olla parempaa reaktiota, hän kitetyttää.

Kolmiodraama

Myöhemmin Terhi vielä kiittelee Samia kyynel silmässä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tuo oli Sami oikeasti älyttömän kauniisti sanottu. Onneksi en alkanut tuossa itkemään, Terhi sanoo.

Sami ottaa Terhin syleilyynsä.

– Vaikka meillä on vaikeeta ja välillä tosi rankkojakin törmäyksiä, mä en vieläkään pidä sitä ihmistä pahana ihmisen, Sami sanoo Terhistä kameralle.

– Olen koko ajan tiennyt, että siellä pohjalla on tosi kultainen ja välittävä sydän, vaikka meitä ei toisillemme ole tarkoitettu. Siellä pohjalla on oikeasti jotain kultaa. Se on vain jollekin toiselle se kulta, mikä siellä on, hän lisää.

Sami odottaa Christinan tapaamista innostuneen oloisena. 

Kolmiodraama tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa