fbq

Kolmiodraama-Sami heittää tylyn kommentin Terhille: "Tämä kuulostaa tosi julmalta, kylmältä ja paskalta"

Kolmiodraama-ohjelmassa Samin ja Terhin välit kiristyvät entisestään. Tiistain 9.4. jakso tarjoaa jälleen kipinöitä, kun Sami pahoittaa Terhin mielen.

Kolmiodraama-ohjelmassa Samin ja Terhin välit ovat tulehtuneet tulehtumistaan. Jakso jaksolta tilanne on vaikuttanut menevän huonompaan suuntaan. Tiistaina 9.4. nähtävässä jaksossa Sami pahoittaa jälleen Terhin mielen.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

Pareille järjestetään uusi yhteinen illallinen. Sami kiinnitti huomionsa edelliskerralla Waltterin deittikumppani Sallaan.

– Tietysti kiinnostaa se Waltterin ja Sallan tilanne, Sami sanoo Terhille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Niin, että miten se on kehkeytynyt, Terhi vastaa.

Sami kertoo haluavansa jutella nimenomaan Sallan kanssa, mutta ei aio hakeutua Waltterin seuraan. Terhi haluaa tietää syyn tälle.

– Kopio sinusta, Sami sanoo nostaen katseensa Terhiin.

Kolmiodraama
Salla on Waltterin asuinkumppani.

Mies sanoo kameralle huomanneensa Terhin ilmeestä, että tämä loukkaantui Samin kommentista.

– Se ehkä vähän osu ja uppos, mutta se on toisaalta totuus. Poliittisesti korrektisti sanottuna heissä on niin paljon samaa, ja en halua viettää aikaa Terhin seurassa, niin jos on hänen peilikuvansa miesversiona, en näe mitään tarvetta tai halua hakeutua toisen samanlaisen ihmisen seuraan, Sami analysoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tämä kuulostaa tosi julmalta, kylmältä ja paskalta, mutta kun ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta enää yhtään, hän täräyttää.

Terhi kertoo ymmärtävänsä, että hänellä ja Samilla ei ole lämpimät välit. Hänen mielestään mies meni kuitenkin liian pitkälle ja henkilökohtaisuuksiin kommentillaan.

– Kaikki, mikä muistuttaa minusta on hänelle huono asia. Jokaisella on oikeus mielipiteensä ilmaista, mutta silti mietin, että miksi tuollaista pitää sanoa. Tuo tuntui enemmän piikiltä, Terhi sanoo kameralle.

Samin mielestä heidän kemiansa ja energiansa ovat ”perkeleen erilaiset,” joten on parempi, että ei väkisin kannata ajautua tilanteeseen, jossa vietetään aikaa yhdessä.

Kolmiodraama tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa