fbq
Kolmiodraama

Kolmiodraama: Samin ja Terhin välit tulehtuvat entisestään – kiinnostuvat toisista osallistujista

Kolmiodraama-parien yhteisessä illanvietossa molemmat vaikuttavat kiinnostuvan toisen parin henkilöistä.

Kolmiodraama-jaksossa 2.4. kaikki parit kokoontuvat yhteen viettämään iltaa. Illan aikana käydään läpi parien suhteiden tila, kuten myös Samin ja Terhin. Sami ehtii avata suunsa ennen kuin on heidän aikansa kertoa, missä mennään. Jakso on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

Waltterin kumppaniehdokas Salla ilmaisee, ettei hän ole vielä samalla aaltopituudella miehen kanssa. Sami pystyy samaistumaan asiaan, ja hän ottaakin asian puheeksi Sallan kanssa. Hän kertoo naiselle, että hänen ja Terhin maailmat törmäsivät vahvasti toisiinsa.

– Pystyin keskustelemaan Sallan kanssa paljon paremmin. Siinä huomasi sellaisen, että keskustelutyyli oli sellainen, että löysimme paljon paremmin toisemme siitä, Sami analysoi tilannetta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kolmiodraama-parin suhde tikittää kuin aikapommi: "Hanskat lentäisi tiskiin aika nopeasti"

Kolmiodraama
Keskustelu Sallan kanssa painui Samin mieleen.

Terhi ei ole mielissään siitä, että Sami puhui heidän tilanteestaan ennen kuin he olivat siitä keskustelleet yhdessä muiden kanssa. Pian heidän vuoronsa koittaa.

– Miulla ja Samilla ei ole lähtenyt yhtään tämä homma liikenteeseen. Meillä on hirveän erilainen tapa kommunikoida. Jos jollain pitäisi kuvailla tätä ulosantia kuvailla, niin olen koira. Tulen tosi innokkaana, silleen, että mitä täällä tapahtuu. Sami on kissa, se katsoo vähän aikaa – anna minä tulen sinun luokse, Terhi analysoi muulle porukalle.

– Se, jos pitää koko ajan tuijottaa silmiin, mulla tulee ahdistus: ”Älä vi**u tuijota mua koko ajan, pliis älä.” Semmoinen perinteinen suomalainen, että metri (väliä) kiitos. Kyllä meillä kipinät sinkoilee, mutta ei hyvässä mielessä, Sami jatkaa.

Pinjan kumppaniehdokas Aku ehdottaa, että he palaavat viestittelyyn. Muut ihmettelevät, miten kommunikointi on mennyt niin pahasti ristiin.

– Mun mielestä Waltteri on aivan ihana! Antaa syväluotaavia ideoita, että olisiko tämmöinen tai oletteko miettineet tällaista. Tuollaisen ihmisen kanssa mun pitäisi olla, joka keskustelee ja ottaa kontaktia, Terhi kertoo kameralle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kolmiodraama: Salla ja Waltteri heräävät samasta sängystä

Kolmiodraama
Waltteri ja Salla.

Terhi kertoo käyvänsä pitkillä kävelylenkeillä ja välttelevänsä kotiin menoa. Mirella yrittää tsempata heitä vielä jatkamaan.

– Porukka yrittää vielä kauheasti, että hei, mitä jos tutustuisitte. En mä mikään parisuhdeterapeutti ole, mutta en kyllä perkele lähtisi tuota suhdetta korjaamaan, Aku analysoi kameralle.

Sami ja Terhi miettivät molemmat tahoillaan, onko heidän järkeä jatkaa yhdessä. Samia on alkanut harmittaa päätös, jonka hän teki tekstiviestien perusteella.

– Ei mulla ollut odotuksia, että olet tällainen tai tollainen ihminen, näytät tuolta tai tältä. Mutta ihastus, kiinnostus, tunteita, hyviä tunteita… Totta kai on pettymys ja surullinen olo, kun niitä ei ole tullut, Sami summaa.

Kolmiodraama tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa