fbq

Missä on Sanna Marinin ja Markus Räikkösen tytär? Markukselta yllättävä paljastus

Moni on miettinyt, missä Sannan ja Markuksen tytär on, kun vanhemmat suhaavat ympäri maailmaa työtehtävissään.

Jo ennen kuin ex-pääministeri Sanna Marin ja hänen ex-puolisonsa Markus Räikkönen ilmoittivat avioerostaan noin vuosi sitten, kansa pohti, missä ex-parin Emma-tytär on silloin, kun vanhemmat suhaavat ympäri maailmaa työtehtävissään.

Sanna ja Markus ovat kumpikin päättäneet pitää tyttären suhteellisen piilossa sosiaalisesta mediasta. Kumpikin kuitenkin noteerasi myös somessa tyttärensä syntymäpäivän tammikuun 28. päivä. Emman 6-vuotissynttäreitä juhlittiin Hoplop-sisäleikkipuistossa.

Sekä Sanna että Markus tekevät hyvin kansainvälistä työtä, ja kumpikin tuntuu olevan reissun päällä jatkuvasti. Nyt Markus kuitenkin valottaa aavistuksen sitä, missä tytär lienee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän julkaisi Instagram-sivullaan yllättävän päivityksen.

Tuoreen julkaisun ensimmäinen kuva näyttää sangen tavanomaiselta Markuksen päivitykseltä. Hän lisää usein Linkedin-tyyppistä sisältöä ja kertoilee seuraajilleen lähinnä töistään uuden teknologian parissa. 

Julkaisun ensimmäinen kuva on kuitenkin poikkeuksellinen. Markus istuu siinä läppäri sylissään, aurinkolasit päässään. Taustalla näkyy hänen vieressään sohvalla makoileva lapsi.

– Tekoäly- ja satelliittitöitä, aikaa perheen kanssa, auringonpaistetta ja urheilua, Markus summaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Asiaa mietiskeleville Markus varmistaa Instagram-tarinoissaan, että sohvalla hänen seuranaan makoili oma tytär.

– Emman kanssa reissussa, hän nimittäin kirjoittaa tarinoissa kahden sydämen kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisunsa muihin kuviin Markus on ikuistanut maisemia ja itsensä paidattomana. Hän ei kerro, mikä matkakohde on kyseessä, mutta hommia on riittänyt.

– Tällä viikolla jatkan töitä sellaisten tekoälysysteemien kanssa, jotka voivat olla henkilökohtaisia ja voimaannuttavia ihmisille, Markus kertoo kuvatekstissä.

– Maailma voi hyötyä paljonkin henkilökohtaisista tekoälyassistenteista, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan ammatillisen potentiaalinsa.